Somfy’den GlydeaTM motorize perde çözümleri…

Dünyaca ünlü Fransız markası Somfy’nin sunduğu GlydeaTM motorize perde ürünleri, en prestijli projelerin bile taleplerini karşılıyor. Motorize perdeler, yüksek kalitedeki oteller, lüks evler, toplantı ve konferans salonları gibi sınıfının en iyisi olan projelerin ortak bir özelliği haline geliyor. GlydeaTM akıllı, esnek ve sağlam ürünleriyle hayal gücünüzün sınırlarını zorlayan ve ufkunuzu genişleten kişiye özel çözümler sunuyor.

Somfy’nin GlydeaTM motorize perde çözümleri sayesinde, mekânınız görüntü, kullanım ve işlevsellik bakımından dikkat çekici bir hale dönüşüyor. Kullanıcıların ve konukların mekandan bekledikleri konfor güvencesini sağlıyor. Öte yandan GlydeaTM motorize ürünlerin otomatik özelliği enerji tasarrufuna ve güvenliğe (simülasyon fonksiyonu) de katkıda bulunuyor. GlydeaTM, manuel kullanımın yol açtığı hasarı önleyerek perdelerin ömrünü uzatıyor.

Patentli kapaklı zarif tasarımı sayesinde kablolar gözükmüyor ve motor içerisindeki konektörler ile kontrol birimleri korunuyor. Farklı perde türlerine adapte olabilen bileşenleriyle dikkat çeken üründe, perdenin düzgün bir şekilde inmesini sağlamak için ayarlanabilir limit de bulunuyor. Düşük ses seviyesi, yumuşak kalkış ve duruş da ürünün diğer özellikleri arasında öne çıkıyor. Yalnızca kumaşı çekerek perdeyi açıp kapamanızı sağlayan dokunmatik hareket özelliği, perdeyi istenilen pozisyona otomatik olarak getirmek için “fonksiyonlarım” özelliği ve ayarlanabilir hız (12,5 cm/s ile 20 cm/s arası.) ise kullanım rahatlığı sağlıyor.
Üründe bir Somfy yeniliği olarak manuel kullanım için kumaşı koruyan Lyrease mekanik sistemi kullanılıyor. Kullanıcının erişimine açık herhangi bir ayar tuşu ve kablo bulunmuyor. Kurulumun ardından da bakım gerektirmiyor. GlydeaTM, nerede olursa olsun esneklik en temel kural. Esnek oluşu sayesinde en zorlu projelerde bile her türlü çözümü sunuyor. Kişiye özel hale getirilebilen geniş ürün seçeneği de ürünün diğer avantajları arasında yer alıyor.