artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı tapularını dağıtmaya devam ediyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor…

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Evinde Tapu sürpriziyle karşılaşan 82 yaşındaki Münire Şimşek’in oğlu “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir. Misbah başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır,” dedi.

Beyoğlu sakinlerinin tapu sevinci devam ediyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesiyle birlikte tapusunu almak için belediyeye koşan hak sahipleri yıllar sonra tapu almanın sevincini yaşıyor. Zaman zaman vatandaşlara sürprizde yapan Başkan Demircan, tapusu çıkan yaşlı ve engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyarak tapularını evlerinde teslim edilmesini sağlıyor.

TORUNLARIMA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAPUMU TESLİM EDECEĞİM

Yıllardır Okmeydanı’nda oturan ve bizim halimiz ne olacak diyerek yaşayan 82 yaşındaki Münire Şimşek’e yapılan sürpriz duygusal anlar yaşattı. Okmeydanı Tapulandırmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Şerife Taşbaşı tarafından, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal tarafından tapusu evinde kendisine takdim edilen Şimşek, duyduğu mutluluğu şu şekilde dile getirdi. “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Tapumu evime kadar getirip teslim ettiler. Yıllardır dişimden tırnağımdan çalışarak sahip olduğum bu yerleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Misbah Başkanımızın sayesinde gözüm arkada kalmadan torunlarıma teslim edeceğim. Beyoğlu Belediyemize, size, hepinize çok teşekkür ediyorum,” dedi.

BU TAPU BELEDİYEMİZE VE HÜKÜMETİMİZE OLAN GÜVENİMİZİN ESERİDİR

Tapusunu alan vatandaşın çocuğu ise Eylül ayı içerisinde tapu tescil işlemini yaptırmış olmalarına rağmen kısa bir süre içerisinde tapunun evlerine kadar getirilmesinden çok memnun olduklarını belirten Hüseyin Şimşek ise, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir. Misbah başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır,” diye konuştu.

Beyoğlu Belediyesi