artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

İBB 107,5 milyon liralık binayı yıkıp park yapıyor

İBB, Aksaray Meydan düzenlemesi projesi kapsamında İSKİ Genel Müdürlüğü binasını yıkıyor, altı otopark üstü yeşil alan park yapıyor… İSKİ Aksaray binasının bugünkü değeri 107 milyon 467 bin 117 TL… İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) ait Genel Müdürlük binasını yıkıyor. İSKİ’nin Aksaray’daki Genel Müdürlük binası, Aksaray Meydan Düzenleme Projesi kapsamında bugün yıkılıyor.

İBB’den yapılan açıklamaya göre; İSKİ Aksaray binası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkılarak yerine altı otopark üstü yeşil alan olarak düzenlenerek halkın hizmetine sunulacak.

aksaray
Aksaray Meydan Düzenleme Projesi…

İSKİ Binası ne zaman yıkılıyor?

Aksaray Meydanı’ndaki İSKİ Genel Müdürlük Binası’nın yıkımı, bugün (21 Ekim 2015, Çarşamba) saat 13:00’de başlanacak…

iski
İSKİ Genel Müdürlüğü yıkılarak park yapılacak…

Bugünkü değeri 107 milyon 467 bin 117 TL olan binanın yeri, Aksaray meydan düzenlemesi kapsamında vatandaşların buluşma ve sosyal paylaşımda bulunacağı bir alan haline getirilecek.

Kadir Topbaş: “Burası çok kıymetli bir yer”

kadirtopbas
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dün yaptığı açıklamada Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binasının yıkımına bugün başlanacağını ifade ederek, “Yıkılan binanın yerine park alanı yapılacak ve bu park alanının altı da otopark olacak” dedi.

Başkan Topbaş yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan yapılacağını müjdeleyerek, “Burası çok kıymetli bir yer. Yıkılan binanın yeri yeşil alan olacak. Park alanı olarak halkımıza hizmet verecek. Ve bu park alanının altı da otopark olacak” dedi.

 Engelliye yüzde 50 indirimli su müjdesi!

İstanbul’da hayal dahi edilemeyecek projeleri hayata geçirdiklerini de ifade eden Başkan Topbaş, vatandaşlarımıza önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Topbaş çağrısında; “Evinde engelli yurttaşımız olanlar İSKİ’den yüzde 50 indirimli su hakkını kullanabilirler. Uygulamayı bilmeyen vatandaşlarımız mutlaka müracaatta bulunsun ve bu hakkını kullansın” dedi.

imarpanosu.com