Piyalepaşa İstanbul: Beyoğlu’nda yeni bir semt

Piyalepaşa İstanbul adı ile İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda yeni bir semt doğuyor… Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Polat Holding arazisi üzerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyale İstanbul’un nasıl bir proje olarak hayata geçirileceğine dair ipuçları belli oldu… İşte projeden detaylar… 

Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Gayrimenkul’ün bünyesinde bulunduğu Polat Holding’e ait arazide hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi olarak yüzünü gösterdi… Bugün (11 Kasım 2015, Çarşamba) Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’in katılımıyla Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki satış ofisinin de hizmete açıldığı basın toplantısında projenin reklam filmi ilk kez gösterildi, proje hakkında önemli bilgiler paylaşıldı…

PİYALEPAŞA İSTANBUL REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Piyalepaşa İstanbul yatırım bedeli ne kadar?

Beyoğlu’nun merkezinde 800 milyon dolarlık yatırımla, 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’un en önemli özelliklerinden biri; konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlanması.

PİYALEPAŞA İSTANBUL TAMAMLANDIĞINDA NASIL BİR YER OLACAK? FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN!

 

Piyalepaşa İstanbul’ta kaç konut var?

Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul’da 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul otoparkı kaç araçlık olacak?

Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor.

Piyalepaşa İstanbul projesinde hangi sosyal aktiviteler olacak?

Piyalepaşa İstanbul’un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunacak.

Piyalepaşa İstanbul iletişim

PİYALEPAŞA İSTANBUL NEREDE? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!