artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Esenler Havaalanı kura tarihi belli oldu

Esenler Havaalanı kura tarihi ne zaman? Esenler Havaalanı kura tarihi açıklandı mı? Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm konutları kura tarihi ne zaman? Cevaplar ve detaylar haberde…

Esenler Havaalanı kura tarihi açıklandı… Peki Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm konutları kura tarihi ne zaman? İşte cevap…

Esenler Havaalanı kura tarihi

esenleriki

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda kura çekim ve teslim tarihleri belli oldu. Proje kapsamında inşa edilen 2 bin 358 konut ve 42 işyerinin kura çekimi, 31 Mart 2016 Perşembe günü yapılacak.

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Türkiye’ye örnek olan Esenler Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda geri sayım başladı.

esenleruc

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Belediyesi ESKON A.Ş. (Esenler İnş. San. ve Tic. A.Ş.)’den yapılan açıklamada, Emlak GYO ile yapılan görüşmeler sonucunda, Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konut ve işyeri kuralarının 31 Mart 2016 tarihinde çekileceği belirtildi. Konut ve iş yerlerinin teslimlerine ise 31 Mayıs 2016 tarihinde başlanacağı kaydedildi.

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm konutlarında erken ödeme indirimi var mı?

esenlerdort

ESKON açıklamasında, hak sahiplerinin ödemelerine ilişkin bir fırsata da değinildi. Açıklamada, erken ödeme yapmak isteyen hak sahipleri için: “ESKON Esenler İnş. San. ve Tic. A.Ş.’ye olan konut ve işyeri borçlarınız ile ilgili sizlere bir fırsat sunuyoruz. ESKON A.Ş. ile erken ödeme sözleşmesi yapıp, borçlarınızı 31 Aralık 2015 tarihine kadar ödemeniz halinde, güncel borç tutarınızda yüzde 5 indirim uygulanacaktır” denildi.