Crowne Plaza Istanbul Asia’da Sevgililer Günü unutulmayacak

14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir gece ile taçlandırmak isteyenler için, Anadolu Yakası’nın seçkin oteli Crowne Plaza Istanbul Asia romantik program alternatifleri hazırladı.

Aşıklara özel hazırladığı romantik alternatifleri ile o özel geceyi unutulmaz kılmaya hazırlanan Crowne Plaza İstanbul Asia, Türkiye’nin en ünlü şeflerinin hazırladığı menüleriyle de “Aşka giden yolu eşsiz lezzetlerle” birleştirecek. Küçük sürprizler ile süslenecek bu gecede, misafirlerin kulaklarının pasını silecek keman ve gitar tınıları, bu özel geceye renk katacak. Her zevke özel alternatiflerin sunulduğu Crowne Plaza İstanbul Asia’da aşıklar en özel an’ları anı’ya çevirecekler…

Aşk’a giden 3 alternatif…

Crowne Plaza İstanbul Asia romantizme düşkün çiftler için birbirinden özel üç ayrı paket hazırladı. Sevgililer gününe Crowne Plaza’nın romantik restoranı Belvedere’de, ülkenin en önemli aşçılarının hazırladığı lezzetler ve mükemmel müzik tınıları eşliğinde girmek isteyen çiftler için 13 Şubat Cumartesi akşamı hazırlanan paketin fiyatı 149 TL olarak belirlendi.

13 Şubat Cumartesi günü için hazırlanan bir diğer pakette ise Crowne Plaza İstanbul Asia’nın konforlu Deluxe odalarında çift kişilik konaklama, leziz akşam yemeği ve kahvaltıdan oluşan programın aşıklara özel fiyatı 369 TL. Bu güzel geceyi Crowne Plaza’da geçirecek çiftler, Serenita Sağlık ve SPA Merkezi’ne ücretsiz giriş ve masajda yüzde 20 indirim hakkı kazanacak.

Romantik çiftler için hazırlanan üçüncü pakette ise 14 Şubat Pazar günü Deluxe odalarda çift kişilik konaklama ve Serenita Sağlık Merkezi’nde 2 kişilik masajın bedeli 369 TL olarak belirlendi.