artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Vodafone Arena localarına Nurus imzası

Beşiktaş Vodafone Arena’nın 150 locası, Nurus’un duygusal zeka kattığı tasarımları ile hayat buldu. Mobilyalardaki teknoloji entegrasyonu ile farklı kullanım amaçlarına cevap verecek olan localar, istenildiğinde ofis ve toplantı odası olarak da kullanılabilecek.

Türkiye’nin öncü profesyonel mobilya üreticisi Nurus, Beşiktaşlıların yeni stadyumu Vodafone Arena’nın localarına imzasını attı.

Stadın tüm gün yaşayacak bir iş ve yaşam merkezi olma hedefi doğrultusunda tasarlanan localar, çok amaçlı sabit ve hareketli mobilyalara yapılan teknoloji entegrasyonu ile aynı zamanda konforlu bir toplantı ve çalışma alanına da dönüştürüldü.

Nurus, Vodafone Arena’da locaların yanı sıra kapılar ve koridor duvarlarındaki ahşap kaplamaları, çalışma ofislerini ve futbolcu soyunma odalarındaki mobilyaların da üretimini gerçekleştirdi.

VodafoneArenailkantivandalistmusterisi

Güran Gökyay: “Türkiye’de stadyum standartları değişecek”

Beşiktaş taraftarının yeni yuvası olacak olan Vodafone Arena’da yapacakları çalışmaları en ince ayrıntısına kadar düşünerek hayata geçirdiklerini belirten Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, “Vodafone Arena, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek klasik bir stadın ötesinde, sadece maç günü ve saatlerinde değil 24 saat açık olabilecek bir iş ve yaşam merkezi yaratma iddiasını taşıyor. Biz de Vodafone Arena için bu iddiaya uygun, sadece maç izlemeye değil aynı zamanda toplantı yapmaya, çalışmaya da uygun localar tasarladık. Televizyon, telefon, mini bar, loca mobilyaları, kahve makinesi, havalandırma sistemi, portmanto ve kilitli dolaplar, internet hizmeti bulunan localar, yeni stadın nefes kesici atmosferinde verimli ve başarılı toplantılara ev sahipliği yapabilecek. Teknolojisi ve kullanım amaçları ile Türkiye’de bir ilk olan Vodafone Arena bu alanda ülkemize de yeni bir standart getirecek. Böylesi bir projede yer aldığımız için Nurus ailesi olarak büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

vodafonearenastadı2
Localardaki ince ayrıntılar

Vodafone Arena’da yer alan 150 locanın bütün mobilyaları ince ayrıntılar düşünülerek organize edildi. Nurus tarafından özel olarak tasarlanan masaların içindeki kablo kanalı kullanıcılara elektrik ve data transferi sağlıyor, ayrıca elektronik cihazlarla LED TV ekranına direkt bağlanabilme imkanı veriyor. Yüksekliği kullanım amacına göre kolaylıkla ayarlanabilen masalar, yatay eksende dört yöne hareketiyle de alternatif kullanım şekilleri sunuyor. Doğal ceviz kaplama masalar, L koltuğa yaklaşarak yeme içme için konforlu bir ortam oluştururken, koltuktan uzaklaşarak sandalye ile kullanıma da olanak veriyor.

Localardaki büfelerin tablası özel Sahara Black mermer izleri taşıyor. Fas’ın Sahara Çölü’ne sınırında yer alan madenlerden çıkarılan mermerin üzerinde, çöldeki kum parçalarından gelen sarı çizgiler görülüyor. Gövde ve kapakları doğal ceviz kaplama olan büfenin içinde bulunan mini buzdolabı ise konsepte uygun şekilde büfe kapaklarıyla entegre olarak kullanılıyor.

Localarda hareketli orta masanın dışında, ayrıca bar masası ve bar tabureleri yer alıyor. Büfede kullanılan Sahara Black mermer, bar masasının tablasını da süslüyor. TV entegrasyonu sağlanan gömme dolaplar, geniş depolama hacmi sunarken; çizilmeye dayanıklı dolap yüzeyi ile locaların yeni atmosferinin uzun süre korunmasına katkı sağlıyor.