Watergarden projesinden ilk görüntüler

29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanan gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden, kapılarını ilk kez kiracılarına açtı.

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kompleksin içinde yer alan, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi, açılışa hazırlanan Watergarden İstanbul’u ziyaret etti.

watergarden2

Ünlü isimler katıldı

Buluşmaya; Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer, Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Abdullah Kavukçu, Engin Mepa, Abdullah Burnaz, İlhan Günay, Cüneyt Asan, İzzet Çapa, Ercüment Alptekin gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Watergarden İstanbul hakkında marka temsilcilerine bilgi veren Ziylan Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Mutlu, “Yaklaşık 11 ay önce, 1 Haziran 2015 tarihinde burada temel atmıştık. Bugün artık dekorasyon için yer teslimi yapabilecek aşamaya geldik. İstanbul’un ve Türkiye’nin şehre ve ülkeye değer katan böyle projelere ihtiyacı var. Watergarden İstanbul da bu projelerden biri olacak. Hedefimiz ve iddiamız bu. Projemize ve ülkemize güveniyoruz” dedi.

watergarden1