Park Residences Cadde’de cemiyeti buluşturan iftar

Bağdat Caddesi’nde, ayrıcalıklı rezidans seçenekleri sunan seçkin gayrimenkul projesi Park Residences Cadde, iş ve cemiyet dünyasından hanımları özel bir iftar daveti ile ağırladı.

Bağdat Caddesi’nde, hayatın merkezinde olmayı tercih edenlere ayrıcalıklı yaşam seçenekleri sunan Park Residences Cadde’de 9 Haziran Perşembe akşamı iş ve cemiyet dünyasından hanımların katıldığı özel bir iftar yemeği düzenlendi.

Grup Ahenk’in unutulmaz müzikleri eşliğinde, giyimden takıya çantadan valize özel standların da olduğu iftar davetine cemiyet dünyasının seçkin hanımları katıldı.

Aysha Dergisi sahibi Pınar Küçükşabanoğlu ev sahipliğinde Park Residences Cadde evlerinde Park Residences Cadde Satış &Pazarlama Direktörü Sedef Baran’la beraber gerçekleşen iftar davetine Feryal Gülman, Esra Kızıltaş, Sibel Kerimoğlu, Öznur Yakın, Tuğba Develi, Zeynep Uğurlu, Zuhal Pirinçcioğlu, Türkan Şer ve Pınar Küçükşabanoğlu gibi isimler katıldı.

İstanbul’un en değerli merkezlerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde, yeşil ve mavinin buluştuğu yerde nefes kesici Adalar ve eşsiz tarihi Yarımada manzarasıyla çevirili, kusursuz estetikle tasarlanmış çok özel bir yaşam sunan Park Residences Cadde, 20 dönüm bahçe alanıyla konuklarını büyülüyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.’nin Kasım ayında satışa çıkardığı ve büyük ilgi gören Park Residences Cadde projesi, bölgede yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

BİRLEŞİK GAYRİMENKUL

İstanbul merkezli Birleşik Gayrimenkul; modern konut, konaklama ve karma-kullanımlı projelerde sektördeki standartları yükseltmekte uzmanlaşmış bir gayrimenkul geliştirme, inşaat ve yatırım firmasıdır. Endüstri lideri profesyonellerden oluşan Birleşik Gayrimenkul ekibinin tasarım ve inşaat alanlarında sahip oldukları engin deneyimin yanı sıra, bire bir proje yönetimi, sonuç odaklı satış ve pazarlama ve Türkiye’de gayrimenkul geliştirme ve inşaat alanlarında kazandıkları deneyimden doğan gayrimenkul finansmanları hakkında benzersiz uzmanlıkları vardır.

Sektörde öncü adımlar atan şirketin son dönemlerdeki projeleri arasında, Park Residences Cadde projesi de bulunmaktadır. Detaya, kaliteye ve titiz çalışmaya gösterilen üstün özenle, Birleşik Gayrimenkul projeleri, sanat, mühendislik ve beceriyi sentezleyen eserler olarak yaratılır.