artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

RönesansBiz Küçükyalı’nın ofis alanları JLL Türkiye imzasıyla kiralandı

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Türkiye’nin en önemli ofis projelerinden RönesansBiz Küçükyalı’nın konforlu A sınıfı ofis alanları JLL imzasıyla kiralandı. 46 bin metrekarelik Ofis Park’ta 35 bin metrekarelik alanda Turkcell, 11 bin metrekarelik bölümde ise Bosch yer alıyor.

Kısa sürede yoğun ilgi gören proje, kullanıcılarına metro durağına yakınlık, geniş otopark kapasitesi, kafe, restoran ve yemekhane alanları gibi pek çok imkan sunuyor.

Ticari gayrimenkul danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye’nin kiralama danışmanlığını üstlendiği RönesansBiz Küçükyalı’nın konforlu A sınıfı ofis alanlarının kiralama çalışmaları JLL tarafından tamamlandı. Turkcell ve Bosch, JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı RönesansBiz Küçükyalı projesini seçti.

Turkcell birçok operasyonunu tek merkezden yönetecek

Toplam 46 bin metrekarelik ofis alanı olan projenin iki bloğundaki 35 bin metrekarelik bölümü Turkcell tarafından kiralandı. Turkcell, İstanbul’un farklı bölgelerindeki operasyon birimlerini RönesansBiz Küçükyalı’da bir araya getirdi. RönesansBiz Küçükyalı’nın üçüncü bloğunda ise Bosch yer alıyor.

Türkiye’nin en önemli ofis projeleri arasında yer alan RönesansBiz Küçükyalı’da profesyonel bina yönetimi bulunuyor. Ofislerin alt katlarında konumlanan kafe, restoran ve yemekhane alanlarıyla çalışanlara kolaylıklar sunan RönesansBiz Küçükyalı’da 60 metrekarelik her ofis alanına bir ücretsiz araç park yeri de sunuluyor. Sürdürülebilir bina sertifikası “Leed Gold” adayı olan ve deniz manzaralı ofisleriyle öne çıkan projenin her katında teras alanları bulunuyor. Küçükyalı metro durağına yürüme mesafesindeki RönesansBiz Küçükyalı, TED Rönesans Koleji ve Rönesans’ın geliştirmekte olduğu alışveriş merkezi projesine yakın konumuyla da dikkat çekiyor.

RönesansBiz Küçükyalı’nın ofis alanlarının tamamı kiralandı

RonesansBizKucukyaliofislerihangifirmalarakiralandiii

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, İstanbul’un sayılı ofis projeleri arasında yer alan RönesansBiz Küçükyalı’ya kiralama ve danışmanlık hizmeti sunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Avi Alkaş; “Türkiye’nin en önemli ofis projelerinden biri olan RönesansBiz Küçükyalı’nın kiralama işlemlerini çok kısa bir sürede başarılı bir şekilde tamamladık. Global standartlarda tasarlanan ve kısa sürede ofis alanlarının tümü dolan proje, çalışanlar için pek çok açıdan hayatı kolaylaştıracak” şeklinde konuştu.

JLL (Jones Lang LaSalle)

JLL (NYSE:JLL), gayrimenkul üzerine uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firmasıdır. Firma, bütün dünyada uzman ekipleriyle, gayrimenkul alanında mülkiyetin kullanımı veya yatırımı yoluyla katma değer arayışında olan müşterilere bütünleşik hizmetler sunmaktadır. 4 milyar dolarlık küresel yıllık geliri bulunan JLL, 80 ülkede 200’den fazla kurumsal ofisiyle hizmet vermektedir. Mülk sahibi, kullanıcı ve yatırımcı müşterilerine; yerel, bölgesel ve küresel pazarda kapsamlı gayrimenkul ve yatırım yönetimi uzmanlığı sunmaktadır. Dünya çapında yaklaşık 278 milyon metrekare büyüklüğünde bir portföy ile gayrimenkul ve kurumsal tesis yönetimi hizmetlerinde sektör lideri konumundadır. Bununla beraber JLL grup şirketlerinden LaSalle Investment Management (LaSalle Yatırım Yönetimi), 48 milyar doları aşan varlık portföyü ile gayrimenkul yatırım yönetimi alanında dünyadaki en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip kuruluşlar arasında yer almaktadır.

JLL yaptığı her işte, müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel gayrimenkul ihtiyaçlarına cevap vermenin yanı sıra, daha geniş bir perspektifte işletme, strateji, operasyon ve finansal alandaki hedeflerine yönelik değer yaratmaktadır.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right