artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ortadoğu Grup’ta kampanyaya Ekim’e kadar devam

Ortadoğu Grup Projelerinde %20 NET İndirim Tarihi Fırsat Kampanyası Ekim Ayına Kadar Devam Edecek

Ortadoğu Grup’un 1753 Konutta Yaptığı Tarihi Fırsat Kampanyası Ekim Ayına Kadar Devam Edecek

GYODER’in “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına tüm projeleriyle destek veren Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor. Sadece Resim İstanbul’a özel olarak uygulanan bir başka ödeme seçeneğinde ise; 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile ödeme imkanı bulunuyor.

Ağustos ayında başlattıkları tarihi fırsat kampanyasının müthiş bir ilgi ve talep gördüğünü dile getiren Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür,  “Ortadoğu Grup bünyesinde yer alan tüm projelerimizde yaptığımız yüzde 20 net indirim kampanyası milletimiz tarafından çok talep gördü ve ilgiyle karşılandı. Satışlarımızın devam ettiği ve toplam 1753 konutun yer aldığı Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerindeki kampanyayı halkımızdan gelen yoğun ilgi nedeniyle uzatma kararı aldık. Bankalar faiz oranlarını daha da aşağıya çekerse kampanya süremizi yıl sonuna kadar uzatabiliriz” dedi.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right