1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kayaşehir’e Tahincioğlu imzası

Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir’de hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesini 453 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Projede konut etaplarına, ‘Yakut’, ‘Zümrüt’ ve ‘Elmas’ isimlerinin verilmesi dikkat çekti…

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO güvencesi ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markası Tahincioğlu imzasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen lüks konut projesi Nidapark Kayaşehir’de satışlar başladı. Emlak Konut GYO kampanyası kapsamında ön satışa çıkan proje yoğun ilgi gördü. Farklı bölümlerden oluşan ve mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan Nidapark Kayaşehir’de daire fiyatları KDV dahil 453 bin TL’den başlıyor.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, proje tanıtımında Başakşehir’in değerinin her geçen gün arttığının altını çizerek, “Nidapark Kayaşehir de bu değeri katlayacak” dedi.

Her blok farklı proje gibi tasarlandı

Nidapark Kayaşehir, üç farklı konut etabı alternatifi sunuyor: 7 bloktan oluşan Nidapark Kayaşehir Yakut’ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 470 daire yer alıyor. Bu etapta yan yana gelen dairelerde bile hiç bir duvarın bir biriyle temas etmemesi, tüm dairelerde müstakil ev konforu sunuyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 319 daire 3 konut bloğunda yer alıyor. Proje, cadde dükkanlarının bulunduğu ticari ünite bloğu ve nitelikli peyzajlı parkıyla dikkat çekiyor. Daha az katlı, üç blokta 4+1 ve 5+1 olmak üzere 54 daireden oluşan Nidapark Kayaşehir Elmas ise kullanım rahatlığı ile öne çıkıyor. Projenin Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

O KAMPANYADA 2 MİLYARLIK SATIŞ YAPILDI

Lansmanda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, darbe girişimi sonrası başlattıkları kampanyanın Ağustos sürecinde 2 milyar TL’lik satış gerçekleştiğini açıkladı. Kurum “30 projede uygulamaya koyduğumuz kampanya ile Ağustos ayında 2 bin 547 adet bağımsız bölüm karşılığı yaklaşık 2 milyar TL değerinde satış gerçekleştirdik” dedi. Nidapark Kayaşehir projesine de değinen Kurum “Projeden beklenen toplam satış değerinin yaklaşık 1.1 milyar TL olmasını öngörmekteyiz. Bu gelirin içinde Emlak Konut olarak şirket payımız ise 407 milyon Türk Lirası olacaktır” diye konuştu.

imarpanosu.com

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right