artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ev sahibi olmak isteyenlere Babacan Holding’ten iki yeni kampanya

14 yıldır güvenilir binalar üreten Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanyalara imza atıyor.

Beylikdüzü’nde yükselen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde, ister yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ister şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz ile taksitle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor.

2002 yılından bu yana kendi arsaları üzerinde lüks konut projelerini hayata geçiren Babacan Holding şimdi de ev sahibi olmayı kolaylaştıracak yeni kampanyalara imza atıyor. Kampanyayla Babacan Holding tarafından Beylikdüzü E-5 üzerinde mükemmel lokasyonda inşa edilen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinden yüzde 5 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Bir diğer kampanyada ise Babacan Holding, bünyesinde 40 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı ile ev sahibi yapıyor.

Bankaları devre dışı bırakarak Babacan Holding tarafından finanse edilen ödeme yılsonuna kadar devam edecek. Babacan Holding projelerine yatırım yapmak isteyenler için ciddi fırsatlar sunduklarının altını çizen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, sürekli arazi topladıklarını ve projelerini bu arsalar üzerinde inşa ettiklerini söyledi.

Kampanyaya ilişkin bilgi veren Babacan “Bizim işlerimizden biri de arazi geliştirmek, bu konuda uygun fırsatları değerlendiriyor ve arsa topluyoruz. Böylece binalarımızı kendi arsalarımızın üzerine inşa ediyor olmamız gayrimenkul yatırımcısına önemli avantaj sağlıyor. Bu sayede nitelikli, güvenli ve lüks yapıları uygun fiyatlara üretebiliyoruz. Kampanyalarımızda bankalarla çalışmıyor, yatırımcıya uygun şartlarda finansman sağlayabiliyoruz. Yeni kampanyamızı da düşük peşinat, düşük faiz oranları ve uzun vadeyle hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü’ne değer katan proje

Kampanyanın geçerli olduğu projelerden ‘Babacan Premium’; 28.620 metrekare alan üzerinde residence, tower, terrace, home office, mall ve otel olarak inşa ediliyor. 1.216 adet konuttan oluşan projenin residence kısmının Haziran 2018, kule bölümünün ise Aralık 2018’da teslim edilmesi planlanıyor. Büyüklükleri 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde değişen dairelerin metrekare fiyatları 3.500 TL’den daire fiyatları ise 248 bin TL’den başlıyor.

Ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Babacan Premium’, E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede yer alıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla 15 dakika içinde ulaşmak mümkün oluyor.

Osmanlı-İngiliz mimarisiyle yükseliyor

İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemi ve tarihi dokusunun modern mimarı anlayışıyla bütünleştiği ‘Babacan Palace’da 5.000 metrekarelik bir alanda hayata geçiyor.

66-287 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2+ 1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı proje, 5 yıldız otel konseptiyle satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 288 bin TL’den başladığı Babacan Palace’ta peşin ödemede ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Geniş teraslı, deniz manzaralı suitlerden oluşan proje donanımlı SPA ve tuz odasıyla da konforun yanı sıra sağlıklı bir yaşamın da kapılarını aralıyor.

Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ve oyun alanları, fitness, güneşlenme terası, sauna, Türk hamamı imkanlarını da bünyesinde barındıran Babacan Palace, yürüme mesafesindeki E5 ve metrobüs durağıyla da ulaşım kolaylığı sunuyor.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right