artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

AND Pastel, Sign of City Awards En İyi Konut ödülünü aldı

AND Pastel, Sign of the City Awards’ta da “En iyi konut” ödülünün sahibi oldu. Proje, geçtiğimiz günlerde European Property Awards’ta 5 ayrı kategoride ödüle layık görülmüştü. İşte detaylar ve AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta’nın yorumu… 

AND Gayrimenkul ilk konut projesi AND Pastel ile katıldığı her yarışmadan yeni bir ödül ile dönüyor. Geçtiğimiz günlerde European Property Awards’ta 5 ayrı kategoride ödüle layık görülen AND Pastel, Türk gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden Sign of the City Awards’ta da “En iyi konut” ödülünün sahibi oldu.

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’ta devam eden konut kategorisinde “En iyi konut” ödülünün sahibi oldu.

Kazanılan “En iyi konut” ödülü ile ilgili olarak AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta şunları söyledi: ‘‘AND Kozyatağı projemiz ile geçtiğimiz yıllarda, hem Avrupa’nın hem de Dünya’nın en iyi ofis projesi ödüllerini kazandık. Bu başarıları konut sektörüne taşımak hedefiyle AND Pastel projemizi hayata geçirdik. Görüyoruz ki kendimize doğru bir hedef koymuşuz. Türkiye’de ve Avrupa’da projemizin başarısı ödüller ile tescillendi. Yeni hedefimiz Dünya’nın en iyisi olmak.’’

“Yeni nesil mahalle” hayatı

Geçmiş ve günümüz arasındaki ilişkiden ilham alarak yeni nesil bir mahalle konseptinde kurgulanan AND Pastel ile ilgili açıklamalarda bulunan Usta, “Türk mahalle kültürünü yansıttığımız projemizinde dünyaca ünlü peyzaj mimarı Martha Schwartz’ın Türkiye’de ve dünyada ilk kez uygulanan “açık hava oda’’ konsepti, Alman mimarlık ofisi HPP Archtiect’in mimari yaklaşımı ile sektör içinde farklı bir noktaya ulaştık.Dünya çapında ödüllere layık görülmemizde bir çok farklı milletten danışmanlarımızın Türk mahalle kültürüne entegre getirdikleri yorumlarının da etkisi büyük olmuştur. ’Çocuk dostu’’ bir proje olarak uluslararası standartları gözetirken, ‘’Komşuköy’’ işbirliği ile yeni bir iş modeli geliştirdik. Gayrimenkul sektöründe genel kabul görmüş SAT-YAP modeline, YAP-YAŞAT felsefesi ile yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da “Yeni Nesil Mahalle” konseptiyle hayata geçirilecek AND Pastel, Türkiye’nin en iyi konut projesi olarak sektördeki yerini bir kez daha ortaya koyarak yoluna devam ediyor.
Dünya’nın en iyi projelerinin belirleneceği International Property Awards’da, Avrupa’yı ve Türkiye’yi temsil edecek AND Pastel’de heyecan devam ediyor.

AND Pastel ne zaman teslim?

AND Gayrimenkul, Kartal’da yer alan Anadolu Grubu’nun eski üretim tesislerinin 45 bin m²’lik kısmı üzerinde, 250 bin m²’lik inşaat faaliyeti ile yeni bir yaşam kuruyor. Farklı kimliklere sahip 7 farklı bloktan oluşan AND Pastel’de, 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 1.200 konut bulunuyor. Lansmana çıkmadan büyük ilgi ile karşılanan AND Pastel için 4 binin üzerinde talep toplandı. Bu yoğun talebe cevap verebilmek için lansman ile birlikte 3 blok satışa açıldı. Projede teslimler Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

AND Gayrimenkul

AND Gayrimenkul, gayrimenkul geliştirme – yatırım – yönetim alanlarında faaliyet göstermektedir. Anadolu Grubu iştiraki olarak Kasım 2011’de faaliyetlerine başlayan şirketin ilk ofis projesi AND Kozyatağı’nda yaşam başlamıştır ve AND Gayrimenkul’ün bina yönetim markası olan GRID tarafından yönetilmektedir. AND Gayrimenkul’un ikinci projesi olan karma konut projesi AND Pastel ise yükselen değer Kartal’a “Yeni Nesil Mahalle” anlayışını getirecek. “Sat-Yap” değil “Yap-Yaşat” felsefesi ile projelerini hayata geçiren AND Gayrimenkul, planlı ve profesyonel bir yaklaşımla, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine en uygun çözümleri sunmak amacında. Ayrıca üstlendiği projelerdeki kalite ve güvenilirlik anlayışı ile de rakiplerinden farklılaşıyor.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right