İbrahim Babacan: Konut sahibi olmak kolaylaşacak

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan 240 ay vadeli konut kampanyası ile ilgili açıklamasında yeni kampanya ile konut sahibi olmanın kolaylaşacağını söyledi…

İşte Babacan’ın o açıklaması:

Konut sahibi olmak kolaylaşacak

“2016 yılında konut satışlarının hız kesmemesi, sektörün canlılığını koruması için Emlak Konut GYO öncülüğünde Ağustos ayında konut kampanyası başlatılmış daha sonra GYODER’inde desteğiyle konutlar 0.70 faiz ve 120 ay vade ile satışa sunulmuştu. Birçok markalı konut projesi bu kampanyaya katılarak yer aldı. Bizlerde Babacan Holding olarak milletimiz ve ülkemiz için bu sürece destek olmuştuk.

Ekonominin lokomotifi olarak görülen inşaat sektörünün 2017’de de canlılığını koruması için Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER işbirliğiyle yeni bir kampanyaya imza atılıyor. 20 yıl vadeli çok cazip faiz oranları sunan bu kampanya 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. Bizde Babacan Holding olarak tüm projelerimizde 240 ay vadeli kampanyayı uygulayacağız.

20 yıl vadeli düşük faizle konut alımları kolaylaşacak. Bu kampanya uzun süredir konut almak isteyen dar ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızı harekete geçirecektir. Yatırımların hız kesmemesi için bu tür kampanyalarla birlikte sektörün devlet tarafından desteklenmeye devam etmesi gerekiyor. Böylece hem yatırımlar hız kesmeyecek hem de konut sahibi olmak kolaylaşacak. Babacan Holding olarak bizim öncelikli temennimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir. İstikrar devam etiği sürece sektör de büyümeye devam edecektir. Ülkemizin ve sektörün gücüne inanıyoruz.”