artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Batışehir’de 240 ay vade

Ege Yapı, Emlak Konut öncülüğünde, konut ve bankacılık sektörünün birlikte hayata geçirdiği tarihi kampanyaya tam destek vererek Batışehir projesi satışlarında 240 ay vade için sadece 0,79 kredi oranı uyguluyor. İşte detaylar…

31 Mart’a kadar sürecek bu kampanya ile yaşamın başladığı Batışehir’de daire sahipleri kira öder gibi ev sahibi olurken, tapularını da hemen alabiliyor.

Bu Fırsat Tarih Yazar! Batışehir’de 240 ay vade

Ege Yapı, 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar hemen teslim daire seçenekleri olan; A+ ofislerden alışveriş caddesine, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu içerisinde barındıran ödüllü projesi Batışehir’de sadece %5 peşinat ve tam 240 ay vade 0,79 kredi oranıyla adeta kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açıyor.

Batışehir fiyat

Bu ödeme planlarına ek olarak, 120 ay için 0,45 kredi oranı, 60 ay için ise %0 faiz fırsatı da özel ödeme planları arasında. Bu tarihi fırsat ile 365.000 TL’den başlayan, hemen taşınabileceğiniz veya kiraya verebileceğiniz bahçeli, teraslı veya normal kat evlere artık sahip olmak çok daha kolay. Koşu parkurları, açık / kapalı spor salonları ve yüzme havuzları, sosyal tesisleri, geniş peyzaj alanları ile Batışehir’de herkes hayatı dolu dolu yaşıyor.

Ege Yapı Finansman Modeli de Avantajlar Sunuyor

Emlak Konut GYO’nun başlattığı kampanyanın yanı sıra Ege Yapı, her bütçeye uygun farklı ödeme planları da sunuyor. Bu kapsamda herkese göre ev ve ofis tipi bulunan Batışehir’de Ege Yapı Finansman Modeli çerçevesinde düşük peşinat ve ara ödeme ile 60 ay %0 faiz fırsatı gibi çok özel ödeme avantajları yer alıyor.

Batışehir iletişim

Tel: 08502225343

Web: www.batisehir.com

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right