Derin Design’a yeni koleksiyon: ‘Executive Office Collection by Aziz Sarıyer’

Derin Design,‘Executive Office Collection by Aziz Sarıyer’ ile yönetici odalarına kendi çizgisinin uzantısı olacak formlarda modernist ve fonksiyonel mobilya tasarımlarıyla güçlü öneriler getiriyor.

Tasarımda her zaman sadeliği ve fonksiyonelliği ön plana çıkartan ürünleriyle dikkat çeken Derin Design’ın yönetici odalarına yönelik sunduğu bu yeni koleksiyonda tasarımları Aziz Sarıyer’e ait 11 parça ürün yer alıyor. Her ürünün kendi içinde varyasyonları bulunuyor. Koleksiyonda ağırlıklı olarak üst düzey yönetici ve yönetici odaları için mobilyalar ile multi-fonksiyonel One ve Spin Desk isimli iki grup çalışma masası yer alıyor.

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer, Executive Office Collection ile ilgili şunları ifade ediyor: ‘Yönetici odaları şirketlerin en önemli alanlarını oluşturur. Bu gerçek, son yıllarda ortak kullanım bölgelerine ve çalışma istasyonlarına odaklanılmasından dolayı görmezden gelindi. Yönetici odalarının mobilyaları, şirket kimliğini en iyi anlatan ürünlerdir. Hiyerarşinin üst kademelerinin dünyayı anlayış biçimlerinin hissedilmesi adına çok değerli veriler içerirler. Bu odalar için mobilya seçerken sadece masa ve sandalye seçmiyoruz, çalışma ortamımızın karakterini de seçiyoruz.’

Çağdaş mobilya tasarımlarından oluşan yenilikçi koleksiyonlarıyla Türkiye’nin önde gelen tasarım şirketlerinden biri olarak tanınan ve iyi tasarımın insanlara yeni deneyimler yaşatması gerektiğini savunan Derin Design, yaşadığımız dönemi anlatan mobilyalar tasarlamaya ve üretmeye devam ediyor.