artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Piyalepaşa İstanbul’da tüm mahalle kahvaltıda buluştu

Özlenen mahalle dokusuna yeni bir anlam ve değer katacak olan Piyalepaşa İstanbul’da tüm ev sahipleri ve komşu adayları kahvaltıda bir araya geldi.

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da ikinci etap satışları devam ediyor.

İstanbul’un en değerli semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’da ilk grup ev sahipleri ve komşu olarak görmek istedikleri dostları kahvaltıda bir araya geldi. Piyalepaşa İstanbul, yaz boyunca ev sahiplerini ve dostlarını satış ofisinde ağırlamaya devam edecek.

Tamamlandığında Piyalepaşa ve Beyoğlu bölgesine sosyal ve ekonomik değer kazandıracak olan Piyalepaşa İstanbul, samimi dostluklara ve özlenen mahalle dokusuna verdiği önemle yeni bir etkinliğe imza attı. Piyalepaşa İstanbul’dan ev sahibi olanlar ve projeyle ilgilenen dostları geniş katılımlı bir kahvaltıda bir araya geldiler.

Polat’ın 60 yıllık tecrübesiyle ve 4 milyar TL’lik yatırımla Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da yaşam 2018 yılında başlayacak.

Ödeme konusunda kişiye özel çok sayıda ayrıcalığın da sunulduğu Piyalepaşa İstanbul’da konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den, rezidansların ise 13 bin TL’den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler, kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği ile ödeme planını şekillendirebiliyor.

Beyoğlu’nda 82 dönüm arazi üzerinde, bölgenin ruhuna uygun olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbulluların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Bir konutta ihtiyaç duyulacak tüm detayların titizlikle düşünülerek yansıtıldığı projede; 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor.

Her yere rahat ulaşım imkanı

Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Piyalepaşa İstanbul

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbulluların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Konut sahibi olmak isteyenlerin tüm ihtiyaç ve beklentileri düşünülerek tasarlanan proje, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmaya aday. Proje içerisindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra; 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunacak. Alışveriş Sokağı ile İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağıracak olan projede ‘yaşayan’ bir mahalle dokusu vurgulanıyor. Piyalepaşa İstanbul, semt duygusunu insanlara yaşatmak üzere bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatın aktığı, kahvelerin yudumlandığı, İstanbullular’ın özlemini duyduğu sadelik ve huzuru insanlarla buluşturacak.550 metrelik yürüyüş yolu üzerindeki 2500 m2’lik spor merkezinde fitness’tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bulunuyor.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right