artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Ceylan İnşaat, Bilişim 500’de

Ceylan İnşaat, ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları ve çok yakında lansmanını yaparak satışa çıkaracağı ZER Kartal projeleriyle bu akşam Bilişim 500’e katılıyor… İşte detaylar…

Ceylan İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları ve ZER Kartal projesiyle Bilişim 500 Zirvesi ve Ödül Töreni’nde boy gösterecek.

BT Haber A.Ş. tarafından her yıl düzenlenerek yılın bilişim ve teknoloji firmalarına ödüllerin verildiği Bilişim 500’de ilk kez bir inşaat firması gövde gösterisi yapıyor… 2017’nin en iyi 500 bilişim firmasına ödüllerinin verileceği Bilişim 500 Zirvesi’ne Ceylan İnşaat, ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları ve ZER Kartal projelerini tanıtacak.

Bilişim 500 ne zaman, nerede? 

Ceylan İnşaat’ın da iki projeyle birlikte katılacağı Bilişim 500, bugün (12 Temmuz 2017, Çarşamba) 17:00’den itibaren İstanbul Taksim Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Göztepe’nin yeni adresi

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Ceylan İnşaat tarafından Kadıköy Göztepe’de 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde 25 kattan oluşacak şekilde konumlandırıldı. ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde büyüklükleri 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişen 192 konut ile 15 adet ticari ünite bulunuyor. Projedeki sosyal alanlar içinde teras, kış bahçesi, açık ve çocuk yüzme havuzları, sauna, Fin hamamı, buhar odası, çocuk parkı, spor merkezi, alışveriş merkezi, kafe ve restoranlar yer alacak.

Ceylan İnşaat, Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği projede anahtar teslimini Ocak 2019’da gerçekleştirmeyi planlıyor…

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyat

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyat listesi, 578 bin TL’den başlangıç gösteriyor…

ZER MUHTEŞEM YENİ YIL KONUTLARI FİYAT LİSTESİ, HARİTA ÜZERİNDEKİ KONUMU VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları iletişim

Tel: 444 70 16
Web: www.muhtesemyyk.com

ZER Kartal için ön talep dönemi başlıyor

Ceylan İnşaat’ın Bilişim 500 Zirvesi’nde katılımcılara sunacağı ikinci projesi ZER Kartal’da ön talep toplama dönemi başlıyor. 36 ay firma finansmanı ve 120 aya kadar alternatif cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olabilme fırsatı sunulan Zer Kartal, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle de destekleniyor.

Ceylan İnşaat, Bilişim 500 Zirvesi’nde; çok yakında lansmana çıkacak ZER Kartal projesi için ön talep başvurularını kabul edecek, projeyi ve ödeme planlarını anlatacak2.

Ceylan İnşaat

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, kalite ve güvenden taviz vermeden yaşama değer katan birçok projeyi hayata geçirme hedefiyle çalışıyor. ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürütmenin ötesinde üstün hizmet anlayışını bilgi ve deneyimiyle birleştiren Ceylan İnşaat, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam ediyor. Bu bakış açısını bugüne kadar 500 bin metrekare konut imalatına da taşıyan Ceylan İnşaat, sektördeki bilgi birikimini değişen beklentileri karşılama adına yeni projelerine de taşıyor. Ceylan İnşaat; Zer Bakırköy, Zer Mecidiyeköy, Zer Bostancı, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Levent ve Zer Kartal olmak üzere 2000 konut ve ticarilerden oluşan projelerini önümüzdeki 5 yıl içinde müşterileriyle buluşturma hedefiyle yoluna devam ediyor.

Ceylan İnşaat iletişim

Tel: 0 212 444 87 85
Web: www.ceylaninsaat.com.tr