artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Bostancı Deluxe 3+1 fiyat listesi 850 bin TL’den başlıyor

Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı’da hayata geçirilen Bostancı Deluxe’de, ön talep toplama sürecinin büyük ilgi görmesi üzerine şimdi de ön satışlara başlandı.

Yüksek kazanç fırsatı sunan Bostancı Deluxe’de 3+1 daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 61 konuttan meydana gelen Bostancı Deluxe’de 11’inci ve üzeri tüm daireler, adaları gören deniz manzarasına sahip…

Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, sektördeki 25 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. İstanbul Bostancı’da inşa edilecek olan Bostancı Deluxe projesi için ön satışlara başlayan Yapıen İnşaat, projenin inşaat çalışmaları için gün sayıyor.

İstanbul’daki ilk konut projesi olan Bostancı Deluxe için geçtiğimiz günlerde ön talep toplamaya başlayan Yapıen İnşaat, projenin büyük ilgi görmesi üzerine ön satışlara başlama kararı aldı.

2 bin 200 metrekare üzerine inşa edilecek olan Bostancı Deluxe projesi, tek blok üzerine 61 konuttan meydana geliyor. 1+1 dublex, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublex daire seçeneklerinin yer aldığı projenin yüzde 70’yi yeşil alana ayrıldı. Toplam 15 kattan oluşan Bostancı Deluxe’de 11’inci ve üzeri tüm daireler adaları gören deniz manzarasına sahip.

Lansmana özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan Bostancı Deluxe’de 115 metrekare üzerine konumlandırılan 3+1 daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

BOSTANCI DE LUXETeslimler Mart 2018’de

Bostancı İskelesi’ne beş dakika mesafede bulunan Bostancı Deluxe, modern mimarisi ve dizaynı ile bölgenin gözbebeği olmaya hazırlanıyor. Mart 2018’de teslim edilecek olan projenin rekor sayılabilecek bir sürede konut sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Bostancı Deluxe’ün eşsiz proje özelliğiyle bölgeye yeni bir kimlik kazandırdığını söyleyen Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Celal Koçer, projenin yüksek yatırım değeriyle dikkat çektiğini söyledi. Bostancı Deluxe’ün, İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Bostancı’nın büyük konsept projelerinden biri olduğunu anlatan Koçer, projenin sosyal donatılarıyla fark yaratacağını belirtti.

Bugüne kadar binin üzerinde konut ürettiklerini kaydeden Koçer, Türkiye’nin birçok şehrinde edindikleri deneyimlerini Bostancı Deluxe ile İstanbul’a taşıdıklarını belirtti. İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini Bostancı Deluxe ile taçlandırdıklarını ifade eden Koçer, “Bölgenin en prestijli ve avantajlı projesini inşa etmek için buradayız” dedi.

Şehrin merkezinde

İstanbul Bostancı’da hayata geçirilen Bostancı Deluxe, merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Ulaşım aksları üzerinde yer alan Bostancı Deluxe, Bostancı İskelesi’ne beş dakika mesafede bulunuyor. Metro istasyonuna ve minibüs yoluna iki dakika E-5 kara yoluna ise üç dakika mesafe bulunan Bostancı Deluxe, Bağdat Caddesi’ne çok yakın mesafede yer alıyor.

Bostancı Deluxe iletişim

Tel: 0850 5326969
Web: www.yapien.com

Yapıen İnşaat

Antalya ve Bayburt’un öncü markalarından biri olan Yapıen İnşaat, 1992 yılından bu yana taahhüt ve konut projeleri üzerine inşaat çalışmaları yürütüyor. Bugüne kadar binin üzerinde konut üreten Yapıen İnşaat şimdi ise İstanbul’un marka semtlerinde marka projelerle adını duyurmak istiyor.

Uzman kadrosuyla inşaat çalışmalarını yürüten Yapıen İnşaat, tüm çalışanlarını kendi bünyesinde istihdam ediyor. Kalite ve iş güvenliğinde öncü olan Yapıen İnşaat, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

İnşaat sektörünün önemli projelerinde adını sıkça duyduğumuz Yapıen İnşaat, geçen 25 yıl içinde pek çok başarılı projeye imzasını attı.

Taahhüt işlerinin öncü firmalarından Yapıen İnşaat, bina konut projeleri dışında, iş merkezleri, hastaneler ve okullar inşa etti. Yapıen İnşaat, ayrıca otel, motel, turizm tesisleri, fabrikalar, endüstriyel tesisler, su arıtma tesisleri, katı atık depolama tesisleri ve kentsel altyapı projelerinde yer aldı. Bu konudaki çalışmalarına halen devam eden Yapıen İnşaat, artık konut projelerine daha fazla ağırlık vermeyi hedefliyor.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right