artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Deluxia Park Business fiyat listesi 712 bin 248 TL’den başlıyor

Deluxia Park Business fiyat listesi KDV dahil 712 bin 248 TL’den başlangıç gösteriyor… Kartal, Kadıköy ve Fikirtepe’deki konut projeleriyle bilinen Teknik Yapı, Maltepe’de inşa ettiği Deluxia Park Business isimli ofis projesini 7 bin 700 TL metrekare fiyatıyla satışa çıkardı. Umut Durbakayım, Türkiye’de ilk ‘Örnek Ofis’ uygulamasıyla dikkat çeken projenin tanıtım toplantısında, “Yılbaşına kadar KDV’yi üstlendik, bazı vadelerde faizi sıfırladık” dedi… İşte detaylar…

Teknik Yapı, Maltepe’de 14 dönüm arazi üzerinde 2 blok halinde inşa ettiği Deluxia Park Business’i görücüye çıkardı. Büyüklükleri 80-1.316 metrekare arasında değişen 400 ofis ve büyüklükleri 99-555 metrekare arasında değişen 14 adet ticari ünitenin yer aldığı Deluxia Park Business’te ofis fiyatları KDV dahil 712 bin 248 TL’den, metrekare fiyatı ise 7 bin 700 TL’den başlıyor. Projede A plus ofisler için yüzde 18’lik KDV indirimi veya sıfır faiz fırsatı sunuluyor: Ödemede 48 ay vadeyi tercih edenler için firma kredisi kullandırılarak 0 faiz uygulanacak. Öte yandan yılbaşına kadar peşin alımlarda veya anlaşmalı bankalardan baz faiz oranı ile kredi kullananlara KDV miktarı kadar indirim uygulanacak.

DELUXIA PARK BUSINESS TALEP FORMU İÇİN TIKLAYIN!

‘KDV’yi biz üstlendik’

Aidat giderlerini minimize etmek, faiz yükünü azaltmak ve yüksek prim potansiyeli sunabilmek için bu projeye özel çalışma yapıldığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Sektörde aylardır dizginlenen fiyat artışını bu projemize yansıtmadık. Buna ek olarak yılbaşına kadar gerçekleşecek satışlarda KDV’yi de biz üstlendik. Ayrıca bazı vadelerde de faiz yükünü de sıfırladık. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda projenin kazandırma potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu ortaya çıkıyor” dedi. Ticari faiz oranlarının bireysel konut faizlerinin üzerinde olduğuna dikkat çeken Durbakayım, müşteri üzerindeki faiz yükünü azaltmak için ise 100 aya kadar vadelerde banka faiz oranlarının büyük bir kısmının karşılanacağı bilgisini paylaştı. Teknik Yapı, bu vadedeki faiz oranlarını anlaşmalı bankalarda yüzde 0.79 olarak müşteriye yansıtacak.

İlk örnek ofis

– A Plus ofisler için satış merkezinde örnek ofis hazırlandı. Kalite ve kullanım alternatifleri bire bir gösterilecek.

DELUXIA PARK BUSINESS TANITIM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

– Metrekare başına düşen aidat geliri, kira gelirleri ile minimize edilecek. Büyüklüğü 76-123 metrekare arasındaki 6 toplantı salonunun, 17 ve 18 katlardaki spor salonu ile restoranın ve kafeteryanın, 51 araçlık otopark ve oto yıkama kira gelirleri aidatların düşürülmesi için kullanılacak.

– Açık otopark ve 4 katlı kapalı otopark yer alacak. Yaklaşık 600 araç kapasitesine otoparkın bir bölümü misafir otoparkı olarak ayrılırken engellilere özel 16 adet otopark yapılacak. Projedeki her ofis için en az 1 adet kapalı otopark tahsis edilirken, büyük ofisler için bu rakam 2 olacak.

– Projenin tasarımında ve inşaatında LEED kriterlerine uyum sağlandı: Ortak alan aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanılacak. Yağmur suyunu biriktiren ve geri dönüştüren sistemlerle donatılan binalarda enerji kaynakları etkin şekilde kullanılacak.

Deluxia Park Business iletişim

Web: www.deluxiapark.com/business