İstiklal Caddesi ne zaman bitiyor? Açıklandı!

İstiklal Caddesi ne zaman bitecek? İstiklal Caddesi’ndeki kazı çalışmaları ne zaman bitiyor? Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki kazı çalışmaları ne zaman sona erecek? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu İstiklal Caddesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı… İşte o tarih…

İstiklal Caddesi ne zaman bitiyor? İstanbul Beyoğlu İlçesi İstiklal Caddesi üzerindeki çalışmalar ne zaman sona erecek? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, İstiklal Caddesi’nde hayatın ne zaman normale döneceğini açıkladı…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB muhabirleriyle biraraya geldiği kahvaltıda İstanbul’a dair önemli açıklamalar yaptı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstiklal Caddesi’ndeki yenileme çalışmasının bitmesini istediği tarihi açıkladı.

“Bitmesi lazım”

İstiklal Caddesi’nde yapılan çalışmanın doğru bir proje olduğunu ifade eden Başkan Uysal, projenin geneli ve bitiş tarihi ile ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

“Her nimetin bir külfeti, her külfetin bir nimeti olur. İstiklal Caddesi’nde yapılan işin doğru olduğunu düşünüyorum. İstiklal Caddesi Cumhuriyet öncesi dönemlerden kalma tarihi bir yer. Birçok defa işlemler yapıldı. Bunların hepsi yüzeysel yapıldığı için hepsi perişanlık. Esaslı bir çalışma yapalım ve bir daha oraya girmeyelim denilmiş. Yılbaşına kadar bitmesi lazım. İstiklal Caddesi’nde çalışmaları daha iyi denetleyip daha erken bitmesini sağlayacağız.”

İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL’IN KENTSEL DÖNÜŞÜM AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN!

İstiklal Caddesi nerede?

İstiklal Caddesi’nin harita üzerindeki konumu şöyle;

Kaynak: ibb.istanbul