artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Otis, dünyanın 4. en yüksek binası Ping’An’da

Çin’in silikon vadisi olarak bilinen Shenzhen’de bulunan 600 metrelik Ping’An Finans Merkezi (PAFC), Çin’in Yüksek Bina ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından resmi olarak dünyanın en yüksek dördüncü binası olarak kabul edildi. Ping’An Finans Merkezi’nde, Otis teknolojisine sahip 14 adet Otis Skyrise ve Gen2 asansörü kullanılıyor.

Çin’in Yüksek Bina ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından resmen tescil edilen Ping’Ar Finans Merkezi’nin yürüyen merdiven, hareketli yürüyüş yolları ve asansör sistemleri sektöründe dünya lideri Otis tarafından kuruldu.

Otis SkyRise ile dikey ulaşım zorlukları çözüldü

Kentin merkezinde ticaret bölgesinde yer alan yüksek teknolojili kompleksin, farklı yüksekliklerde çeşitli katlara sahip olmasından dolayı, dikey ulaşım zorlukları Otis tarafından çözüldü. Otis SkyRise Süper Çift Güverte asansörü, operasyonlar sırasında iki güverte arasındaki mesafeyi otomatik olarak ayarlaması özelliği ile Ping’An Finans Merkezi için ideal çözüm oldu.

ReGen sürücülü Gen2 zamandan tasarruf sağlıyor

Ping’An Finans Merkezi, Çin devletinin çevre dostu şehirlere olan talebini karşılamak için Otis ReGen sürüş teknolojisini seçti. ReGen sürücülü Gen2 makine dairesiz asansörler; geleneksel asansörlere kıyasla daha küçük olup, kullanılabilir mekan ve alan artışı sağladığı gibi zamandan da tasarruf sağlıyor. Yirmi birinci yüzyılın teknolojisini ve materyallerini bir araya getiren Gen2 asansörü, emniyeti en üst seviyeye çıkartıyor.

Çin’in en yüksek 5 binasından 3’ü Otis

Otis, içlerinde Burj Khalifa’nın da bulunduğu “Dünyanın En Yüksekleri” ünvanını taşıyan çok sayıda simgesel binaya dikey ulaşım hizmeti veriyor. Otis, Çin’in en yüksek beş binasından üçüne (Shenzhen Ping’An Finans Merkezi, Tianjin Chow Tai Fook Merkezi ve Şangay Dünya Finans Merkezi ) hizmet veriyor

“Yenilik Otis’in DNA’sında var”

Çin Otis Başkanı Luis Molina, ‘’ “Yenilik Otis’in DNA’sında var. Endüstri mucidi olarak Otis, yenilik ve teknoloji gelişimine öncülük ediyor. Çin’deki ve dünyadaki önemli binalarındaki insanları hareket ettirmede yüksek katlı müşterilerimize destek vermekten onur duyuyoruz.” dedi.