Hilti ile şantiyelerden müzik sesi gelecek

 

Yeni nesil hizmet anlayışı ve inovatif ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, yeni Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Radyo olarak kullanılabildiği gibi telefon ve tablet gibi cihazlara da bağlanarak şantiyelerde istenilen müziklerin çalınmasına olanak tanıyan Hilti Radyo-Şarj Cihazı, farklı boyut ve voltajlardaki tüm Hilti Li-Ion bataryaları hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Ürünün iki yönlü güçlü hoparlörleri sayesinde şantiyelerden inşaat makinası sesi yerine müzik sesleri yükselecek.

Hilti makinalarının bataryalarını şarj eden ürün aynı zamanda radyo ve Bluetooth hoparlör olarak da kullanılıyor. En zor şantiye koşullarına bile uyum sağlayan Hilti Radyo-Şarj Cihazı, farklı boyut ve voltajlardaki tüm Hilti Li-Ion bataryaları hızla şarj edebiliyor.

Hilti Radyo

Hilti’nin 14.4V – 36V Li-Ion bataryaları ile çalışabilen yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı’nda istasyonlar AM, FM ve DAB olarak ayarlanabiliyor. Yeni ürün, AUX ve USB girişinin yanı sıra NFC teknolojisiyle Bluetooth eşleştirmesi sayesinde inşaat profesyonellerine telefon ve tablet gibi cihazlara bağlanarak istedikleri şarkıları dinleme imkanı tanıyor. Hilti Radyo-Şarj Cihazı’nın 2 x 20W kapasitesindeki iki yönlü güçlü hoparlörleri sayesinde şantiyelerden inşaat makinası sesi yerine müzik sesleri yükselecek.

Yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı’nın sahip olduğu termoplastik tamponlar ve kabartmalı metal ızgara, hoparlörler dahil ürünün komple korunmasını sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde taşıma kolaylığı sunan yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı, kompakt ve hafif yapısıyla öne çıkıyor. Hızlı ve kolay kablo sarmasıyla da kullanım kolaylığı sunan yeni ürün, sağlam bir gövdeye ve gizli bir antene sahip. Hilti’nin “2 yıl masraf yok” hizmeti kapsamında olan ürün, tüm gün boyunca şarj etmeksizin kullanılabiliyor. Yeni Hilti Radyo-Şarj Cihazı’na, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Hilti ve Hilti Türkiye

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 24 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Bu sene 20. yılını kutlayan Hilti Türkiye, göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2016 yılında yüzde 25 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, 315 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 2015 yılında aynı ödül kategorisinde 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e de layık görülmüştü.

hilti.com.tr