artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Mondrian Doha’da benzersiz toplantı ve etkinlik mekanları

Mondrian Doha, Katar’ın en büyük balo salonlarından birisi olan Moonstone Balo Salonu ile ultra-modern toplantı, konferans ve etkinliklere ev sahipliği yaparken, çok özel etkinlikler için bir dizi şık ve eşsiz mekân seçenekleri sunuyor.

Katar’ın konuklarına yaşam tarzı sunan yeni ve özgün ikonik yapısı Mondrian Doha, benzersiz toplantı ve etkinlik mekânlarını açtı.

Mondrian Doha, bir katının tümünü kapsayan yedi toplantı alanı ve 10 ile 300 arası konuklu etkinlikler için 500 metrekarenin üzerinde tören ve konferans mekânından oluşan toplantı ve konferans tesisleriyle her türlü organizasyona ev sahipliği yapıyor. Birden fazla hizmetin sağlanabildiği mekânlar, her etkinliğin ihtiyaçlarına göre düzenlenebiliyor ve geniş bir yelpazede toplantı araç gereç ihtiyaçlarını karşılıyor. Sofistike tasarım unsurlarına yer verilen toplantı alanlarında; tüm oteli kapsayan kablosuz yüksek hızda internet sağlanıyor. Mondrian Doha’da sadece eğlence etkinlikleri için değil büyük ölçekli düğünler için prodüksiyon, kostüm, makyaj ve casting odaları dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet merkezi bulunuyor.

Katar’ın en büyük balo salonu; Moonstone

Otel, ayrıca, 1,500’e kadar konuğu ağırlayabilecek 2,000 metrekarelik çok amaçlı büyük, ferah bir düğün ve balo salonu ile hizmet sunuyor. Kristal avizelerle süslü alçı tavan kubbeleriyle Moonstone Balo Salonu’nda çok amaçlı fonksiyonel bir teknik oda, açılır kapanır ekranlar ve projeksiyonlar dâhil olmak üzere en son teknoloji kullanılıyor. Bu heybetli balo salonunda gelin ve damadı direkt olarak 600 metrekarelik dünyanın en şımartıcı VIP gelin süitinden balo salonuna getiren panoramik özel üretim 24 ayar altın kaplı bir de asansör bulunuyor.

Mondrian Doha’nın geniş balo salonu; gösterişli düğünler olduğu gibi ödül törenlerine, özel sunumlara kadar her türlü etkinliğe uyacak şekilde uyarlanabiliyor. 188 metrekarelik giriş salonu, konukları 3,3 metre yüksekliğinde muhteşem bir oymalı maun kapı ile karşılıyor. Altın şampanya renginden zengin kestane kırmızısı ve klasik kraliyet mavisine dönebilen perdelerle donatılan balo salonu, değişik atmosferlerde farklı düzenlemelere dönüşebiliyor. Mekânı daha fazla kişiselleştirmek için odanın ortasında bulunan sahnede ve perdelerde farklı projeksiyonlar yapılabiliyor.

Mondrian Doha Satış ve Pazarlama Müdürü Mikel İbrahim: “Konukseverliğin tüm alanlarını kapsayan eşsiz deneyimler sunmak için sabırsızlanıyoruz. Mondrian Doha hem uluslararası hem de yerli gezginler için inanılmaz bir destinasyon olmasının yanısıra yerel halk için de gelecek etkinliklerini düzenleyebilecekleri seçkin mekânlarımızı ve tesislerimizi tecrübe edebilecekleri fantastik bir destinasyondur” ifadelerinde bulunarak “Moonstone Balo Salonumuz, konuklarımıza kusursuz hizmetler sunmaktadır. Salon, dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı en iyi yemek ve içki menülerinin tadını çıkarabileceği, dünyanın en olağanüstü tasarımlarından birisine sahip olan Doha’daki en büyük etkinlik mekânlarından birisidir” dedi.

Marcel Wanders işbirliği ile tasarlanan 270 odalı Mondrian Doha, konuklarına; penthouse suitler, stüdyo suitler, tek ve çift yatak odalı suitler ve bir dizi standart oda olmak üzere beş farklı oda seçeneği sunuyor. Odaların tümünde çölü yansıtan ihtişamlı nüanslara yer verilirken, ısmarlama mobilyalar ve Swarowski kristal avizelerin evrensel tasarım detayları, dikkat çekiyor.

Dünya lezzetleri Mondrian Doha’da

Katar’ın ve bölgenin en lüks yaşam tarzı sunan mekânı haline gelen Mondrian Doha’da, yedi farklı bar ve restoran bulunuyor. İkonik yapının sundukları arasında uluslararası şefler tarafından hazırlanmış hem bölgesel hem uluslararası mutfağı içeren en iyi yemek ve içki menüleri yer alıyor. Bu restoran ve barlar arasında; Katar’a ilk kez CUT by Wolfgang Puck konseptini getiren Wolfgang Puck ile Ortadoğu’da kendi adını taşıyan ilk Morimoto’yu açan Japon Şef Masaharu Morimoto da bulunuyor. Otel ayrıca, lobide yer alan Magnolia Bakery ile Katar’dan ilham alan restoran’ı Walima da dahil olmak üzere pazarda ilk kez boy gösteren bir dizi yeni konsepte ev sahipliği yapıyor.

Mondrian Doha’da yer alan mekânların her biri eşsiz ve seçkin etkinlikler için mükemmel bir ortam sunuyor. Özel akşam yemekleri ve iş toplantıları için ayrılmış birbirine bağlantılı iki özel salonu, ana yemek salonu ve suşi barı ile Morimoto lüks bir akşam yemeği konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Pearl, West Bay ve Lusail City’nin çok özel manzaralarını sunan 27’inci katta yer alan Rise’daki kapalı havuz alanı, Mondrian Los Angeles’daki ünlü Skybar’ın izinden gidiyor. Özel kutlamalar ve sosyal etkinlikler için iki açık terasıyla hem iç hem dış mekân sunan Rise, 300 seçkin konuğa hizmet verebiliyor.

Mondrian Doha, Katar’ın ve bölgenin ilk, 1,950 metrekarelik alanı ile dünyanın en büyük ESPA spasına ev sahipliği yapıyor. Spanın kadınlara ait bölümünde yer alan Magnolia Bakery, gün boyunca hazırlanan çok özel pastalar ve akşam çaylarını sunuyor. Gün boyunca geniş bir yelpazede yiyecek alternatifleri ile hizmet veren Spa Café, hanımların Kına partilerine, gelin için özel hediye partilere ve doğum günü kutlamalarıyla kendinden söz ettiriyor.

Katar’ın konuklarına yaşam tarzı sunan yeni mekânı Mondrian Doha, West Bay Bölgesinde Lagoona Mall’ün yanında stratejik bir alanda ve yeni gelişen Lusail City’ye geçiş noktasında bulunuyor. Otel’in bir gece kulübü ile tamamlanan eğlence katı dahil olmak üzere ek otel tesisleri bulunmuyor.

Mondrian Doha hakkında daha fazla bilgi için www.mondriandoha.com adresini ziyaret edebilirsiniz.