1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Breeze De Mar fiyat listesi 114 bin dolardan başlıyor

Breeze De Mar fiyat listesi 114 bin dolardan başlarken projede 30 yıla kadar vade seçenekleri sunuluyor… İşte Serdar Ortaç ve Chloe Ortaç tarafından tanıtılan Breeze De Mar Orlando projesinin fiyat listesi ve tablolarla ödeme seçenekleri…

Breeze De Mar fiyat listesi ve ödeme tablosu haberimizde yer alıyor… GAOK Invest tarafından Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Orlando’da hayata geçirilen Breeze De Mar projesinde 4 farklı tipte 1.364 konut bulunuyor.

Breeze De Mar ödeme planı para kazandırıyor

Stüdyo, 1+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 114 bin Dolar’dan başlangıç gösteriyor. Projede peşin alımın yanı sıra GAOK Invest LLC’nin 5 yıldan 30 yıla kadar çıkan vade seçenekleriyle kredilendirme olanaklarından yararlanmak da mümkün. Breeze De Mar projesini  benzerlerinden ayıran en önemli özelliği yüzde 7 kira getirisi ve taksitli konut almada kredi taksitlerinin alıcının kira gelirinden düşürülüp kalan kısmının hesaplarına yatırılacak olması.

BREEZE DE MAR BASIN TOPLANTISINI CANLI YAYIN VİDEOSUNDAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Üste para ödeyen sistem

Kiralama yetkisi verilmesi halinde yatırımdan yüzde 7 net kira getirisi vaadeden projede 100 bin Dolar değerinde bir ev alınması halinde yüzde 20 peşinat bedeli olan 20 bin Dolar’ın ödenmesinden sonra gayrimenkulun teslimine kadar ödeme yapılmıyor. Tapu tesliminde yüzde 10 ek ödeme olan 10 bin Dolar ödeme gerçekleşiyor. 30 yıl vade seçeneği kullanılması halinde yüzde 6.5 faizle aylık 443 Dolar mortgage taksidi oluşuyor. Evin yüzde 7 yıllık kira geliri olan 7 bin Dolar, aylık 583 Dolar’a tekabül ediyor. Bu gelir, ödenecek mortgage borcundan düşürülüp kalan bakiye alıcının hesabına yatırılıyor.

BREEZE DE MAR TEMİNAT MEKTUPLARI VERİLDİ!.. HABER İÇİN TIKLAYIN!

Masraflar şirketten

Aynca; GAOK Invest LLC’yi kiralama konusunda yetkilendirilmesi halinde evin elektrik, su, site aidat1 ve hatta y1llık vergisi dahi GAOK Invest tarafından karşılanıyor.

Breeze De Mar fiyat listesi

Konut Tipi                 Fiyatı ($)
Stüdyo                        114.000
1+1                              124.000
2+1 (dublex)             185.000
3+1 (dublex)             239.000

Breeze De Mar ödeme tabloları

Breeze De Mar nerede?

Breeze De Mar iletişim

Web: breezedemar.com

 

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right