Çanakkale Köprüsü fiyatları artırdı

Çanakkale 1915 Köprüsü, bağlantı noktaları olan Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarını artırdı. 2022 yılında hizmete açılması planlanan köprünün Çanakkale emlak değerlerine etkisi haberde...

sahibinden.com Emlak Endeksi* Şubat 2018 verilerine göre iki ilçede de geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla satılık konutların metrekare fiyatında artış gözlemlendi.

ÇANAKKALE’NİN MARKALI KONUT PROJESİ MEDIGARDEN 4 İÇİN TIKLAYIN!

Gelibolu’da satılık konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 9,78 oranında artarken Lapseki’de satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 24,14 oranında artış gösterdi. Gelibolu’da satılık konutların metrekare fiyatı 1.441 TL olurken, fiyatlar Lapseki’de ortalama 2.111 TL’ye ulaştı.

Lapseki’de metrekare fiyatları 4 yılda yüzde 125 arttı

sahibinden.com Emlak Endeksi* Çanakkale’nin Gelibolu ve Lapseki ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarında 4 yılda yaşanan değişimi de açıkladı. sahibinden.com Emlak Endeksi* Şubat 2018 verilerine göre Gelibolu’da satılık konutların metrekare fiyatı 4 yılda yüzde 45,2, Lapseki’de ise yüzde 125,77 oranında arttı.

sahibinden.com

Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. Aralık 2017’de ayda 43,1 milyon kullanıcının, 261 milyon kez ziyaret ederek, 8 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 600’den fazla çalışanı, 6 milyona yakın aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.