1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Cer İstanbul satışa çıkıyor CANLI YAYIN

Cer İstanbul projesi bugün düzenlenen lansman ile satışa çıkıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un katıldığı basın toplantısını imarpanosu.com canlı yayınlıyor...

Cer İstanbul görücüye çıkıyor… Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından geliştirilen Cer İstanbul projesinin detayları bugün (12 Nisan 2018, Perşembe) basın kamuoyu ile paylaşılıyor.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’nın ev sahipliğinde, Yedikule’de geliştirilen Cer İstanbul projesinin detaylarının aktarılacağı basın toplantısı bugün 10:30’dan itibaren bu sayfada ve imarpanosu.com Twitter hesabı @imarpanosu üzerinden canlı yayın ile paylaşılıyor.

Cer İstanbul nerede?

Cer İstanbul, İstanbul’un Avrupa yakasındaki tarihi yarımada bölgesi Yedikule’de inşa ediliyor.

Cer İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin Nisan 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

Cer İstanbul, residence, serviced apartments, otel, ticari üniteler ve loft konutların da yer alacağı karma bir proje olarak tasarlandı. CER İstanbul projesinde 1+1’den 6+1’e kadar değişen farklı konut tipleri bulunuyor.

Cer İstanbul fiyat listesi

Cer İstanbul fiyat listesi, bugün açıklanacak. Türkiye’nin imar ve kentsel dönüşüm platformu imarpanosu.com , Cer İstanbul lansmanını site ve Twitter hesabı @imarpanosu üzerinden canlı yayınla ekrana getirecek.

CER İstanbul iletişim

Web: www.ceristanbul.com

imarpanosu.com

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right