GAP İnşaat’a 5 Star

Çalık Holding şirketlerinden GAP İnşaat, Erzincan İliç’te yürütmekte olduğu ‘Çöpler Sülfit Genişletme Projesi’nde iş sağlığı ve güvenliği alanındaki iyi uygulamaları nedeniyle British Safety Council tarafından ‘5 Star’ Ödülü ile onurlandırıldı. GAP İnşaat, sektöründe bu ödülü almaya hak kazanan ilk Türk şirketi oldu...

GAP İnşaat, iş sağlığı ve güvenliği konusunda dünyanın önde gelen kuruluşlarından British Safety Council tarafından, ‘5 Star İş Sağlığı ve Güvenliği Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü. GAP İnşaat, Erzincan İliç’te sürdürdüğü ‘Çöpler Sülfit Genişletme Projesi’ndeki iyi uygulamalarıyla Türkiye’de inşaat sektöründe bu prestijli ödülü kazanan ilk Türk şirketi oldu.

Cüneyt Altınok: “Türkiye’de inşaatların kazasız olarak da yapılabileceğini gösterdik”

Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilen törende GAP İnşaat’ın ödülünü, Uygulama Direktörü Cüneyt Altınok aldı. Törende konuşan Altınok, “British Safety Council tarafından verilen 5 Star İş Sağlığı ve Güvenliği Mükemmellik Ödülü, bu konuda dünyada verilen en önemli ve en prestijli ödül. Aynı zamanda da en zor verilen ödül. Tüm faaliyetlerimizde müşterilere, çalışanlara, taşeronlara, tedarikçilere ve diğer üçüncü taraflar ile mal ve çevreye gelebilecek olumsuz etkileri en alt düzeye indirmek veya bertaraf etmek, her zaman temel önceliğimizdir. Bu projemizde işverenimiz, proje yönetimi kuruluşumuz ve tüm alt yüklenicilerimiz ile birlikte tek bir takım olarak çalıştık ve Türkiye’de inşaatların kazasız olarak da yapılabileceğini gösterdik. Görev alan herkesin heyecanla, gururla anlatacağı bir proje oldu. Benimsediğimiz bu hassas yaklaşımın dünyanın en seçkin ödüllerinden biriyle takdir edilmesi, doğru yolda olduğumuzun teyididir” dedi.

GAP İnşaat

Dünyanın saygın müteahhit şirketleri arasında yer alan GAP İnşaat, 1996 yılında kuruldu. Altyapı, üstyapı, konut ve endüstriyel tesis projelerinde tercih edilen GAP İnşaat, profesyonel yönetici kadrosu, her biri konusunda uzman çalışanları, yurt içinde ve yurt dışında anahtar teslim iş yapabilme becerisi ve başarıyla gerçekleştirdiği projeleriyle geleceği bugünden inşa etmektedir. GAP İnşaat çevreye verdiği önemi hem projelerini gerçekleştirirken hem de projelerinin doğa dostu özellikler barındırmasıyla kanıtlamaktadır.