1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Yüzde 20 indirim kampanyası uzadı

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, GYODER ve KONUTDER ile birlikte başlattıkları ‘’BİRLİKTEN GÜÇ DOĞACAK, TÜRKİYE KAZANACAK KAMPANYASI’’nın aşırı taleple örmesi nedeniyle uzatma kararı alındığını açıkladı.

Gayrimenkul sektörünün, daha açıklanmadan belgesiyle Türkiye’nin imar ve kentsel dönüşüm platformu imarpanosu.com’dan okuduğu o kampanya uzadı…

KONUT SEKTÖRÜ İLK KEZ İMARPANOSU.COM’DA OKUDU… İLK HABER İÇİN TIKLAYIN!

Nazmi Durbakayım açıkladı

 

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım…

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, GYODER ve KONUTDER ile birlikte başlattıkları ‘’BİRLİKTEN GÜÇ DOĞACAK, TÜRKİYE KAZANACAK KAMPANYASI’’nın aşırı taleple örmesi nedeniyle 15 günlük uzatma kararı alındığını açıkladı. Birçok kişinin 9-10 Haziran’da bayram tatiline erken başlamasından dolayı süre uzatım talebinde bulunduğunu aktaran Başkan Durbakayım “derneğimize ve satış ofislerine gelen talep nedeniyle 15 Haziran olan kampanyanın bitiş süresini 30 Haziran’a uzatılmasına karar verildik” açıklamasında bulundu.

‘Firmalar daha erken bitirebilir’ uyarısı!..

İlk başlangıçta 41 daha sonra 50’yi geçen firmalarının bir kısmının kampanya için ayırdıkları dairelerin tamamını sattığı bilgisini paylaşan İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım “GYODER, İNDER ve KONUTDER üyesi firmalarımız, satışta olan projelerinden sınırlı sayıda dairesini bu kampanya kapsamına almıştı. Kampanyaya sundukları dairelerin tamamını satan üye firmalarımız, kampanyayı daha erken bitirebilir” şeklinde konuştu.

Kampanyada kaç konut satıldı?

Başkan Nazmi Durbakayım, beklenenden daha yüksek bir başarı gösteren, sektöre ve ekonomiye can suyu katan kampanyanın 15 Mayıs ile 11 Haziran tarihleri arasında satılan konut sayısının yaklaşık 2.000 adet olduğunu sözlerine ekledi.

KAMPANYA DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right