artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2
1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

DAP Yapı bayram fırsatları

DAP Yapı, 30 Haziran’a kadar uzatılan “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasında sunulan fırsatlara ek olarak hemen tapu, 40 ay senet veya 1 yıl kira garantisi gibi imkânlarla ev sahibi yapıyor.

Hemen tapu ve 1 yıl kira garantisi sunulan İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projeleriyle 2019 sonunda teslim edilecek Validebağ Konakları ve İzmir Bornova’da inşası süren DAP İzmir’den ev sahibi olmak isteyenler için İstanbul ve İzmir’deki satış ofisleri, Ramazan Bayramı boyunca açık olacak.

Validebağ Konakları…

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atarak ödüller kazanan DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanırken 2019 yılı sonunda teslim edilecek olan Validebağ Konakları ve DAP İzmir projeleriyle çifte bayram ettiriyor.

“Tüketiciler Kazansın Diye Kazancımızdan Fedakârlık Ediyoruz”

DAP İzmir

Kampanyayı ve sundukları ek fırsatları değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, Bugüne kadar etkili ve kazançlı kampanyalarla tüketicilere her zaman kazandıran projeler sunduklarını ifade ederek şunları dile getirdi:

“Bugün de elimizi taşın altına koyuyor, tüketicilerimiz kazansın diye kendi kazancımızdan fedakârlık ederek kampanya koşullarına ek 1 yıl kira garantisi, 40 ay senetle satış ve hemen tapu hemen teslim gibi çok cazip fırsatlar sunuyoruz. Projelerimizin yer aldığı bölgelerdeki emsal projelere bakarsak bu projelerin hem daha pahalı hem de eski binalar olduğunu görüyoruz. Bu projelerde metrekare fiyatları 25 – 35 bin TL civarındayken demografik, ekonomik ve sosyolojik anlamda İstanbul’un en özel bölgelerinde DAP Yapı kalitesiyle geliştirdiğimiz projelerin metrekare fiyatında yüzde 50’ye varan fiyat avantajı sağlıyoruz.”

“Yatırımcılarımıza Kazandırmaya ve Yatırımlarımıza Devam Ediyoruz”

Teras Kule

“Sektörün en kapsamlı kampanyasını, DAP Yapı olarak sunduğumuz fırsatlarla daha avantajlı hale getirerek tüketicilerin Ramazan Bayramı’nda ev sahibi olmalarını arzuluyoruz. Bu çerçevede Ramazan Bayramı boyunca İstanbul ve İzmir’deki satış ofislerimizi açık tutacağız” diyen Dr. Ziya Yılmaz, şunları söyledi:

“Mevcut kampanyaya ek olarak farklı fırsatlar sunuyoruz. Çünkü ülkemize ve ekonomimize güveniyoruz. Bu güvenin bir göstergesi olarak İstanbul’un en değerli yerlerinden Kartal’da hayata geçirdiğimiz, prim yaparak alıcı ve yatırımcısını kazandıran Dünya ödüllü bir proje olan İstMarina ile içerisinde yer alan ünlü markaların yeni konsept mağazaları, gurme restoranlar, eğlence ve etkinlik alanları ile projeden konut alanlara bir çok yaşamsal fırsat sunan İstMarina AVM’yi İstanbul’a hediye ettik. Ardından sahip olduğumuz güçlü finansman sayesinde bir haftada yaklaşık 2,9 milyar TL’lik ihale kazandık. Gelecek 5 yıl içinde 13 milyar TL’lik yatırım yapmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar olduğu üzere gelecekte de ülkemizin ve ekonomimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz.”

“Tüketiciler Fiyatlar Artmadan Fırsatlar Kaçmadan Yatırımlarını Yapmalı”

Dr. Ziya Yılmaz

Geçen sene inşaat maliyetlerinde yüzde 24,7’lik bir artış yaşandığını, böylesi bir artışı henüz projelerine yansıtmadıklarını ancak bu durumun sürdürülebilir ve gerçekçi olmadığının altını çizen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz; “Yatırımcılara 30 Haziran’a kadar sürecek olan güç birliği kampanyası ve DAP fırsatlarını, fiyatlarda artış olmadan değerlendirmelerini öneriyorum. Bu gibi fırsat kampanyaları her zaman olmayacak. Çünkü maliyetlerin ve kurdaki dalgalanmanın etkisi, yakın zamanda gayrimenkul sektöründe de hissedilecektir. Dolayısıyla ayrıcalıklı bir yaşam isteyen tüketicileri Ramazan Bayramı boyunca açık olacak DAP Yapı satış ofislerimize bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

DAP Yapı iletişim

Web: www.dapyapi.com.tr

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right