artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

İller Bankası Başkanı Çadırkent’te

İller Bankası Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, dün akşam Pana Holding'in patronu Raci Şaşmaz ve eski ortağı Hasan Kaçan'ı ağırlamış ve Twitter'dan paylaşmıştı. Demirtaş bugün ÇŞB İstanbul İl Müdürü Veli Böke ile Pana Fikirtepe adasında kurulan Çadırkent'teydi...

 

Emre KULCANAY imarpanosu.com ÖZEL HABER 

İller Bankası (İlbank) Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, dün Pana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz ve eski ortağı karikatürist-senarist Hasan Kaçan’ı Ankara’da Bakanlık’taki makamında ağırlamıştı.

Müsteşar Yardımcısı Demirtaş, Raci Şaşmaz ve Hasan Kaçan’ın ziyareti anısına çektirdiği fotoğrafı resmi Twitter hesabından paylaşarak “Hak sahiplerini yalnız bırakmayacağız inş.” demişti.

Demirtaş’ın bu paylaşımı, Pana Fikirtepe projelerini KİPTAŞ-İller Bankası mı devralıyor? sorusunu akıllara getirdi…

MÜCAHİT DEMİRTAŞ, RACİ ŞAŞMAZ VE HASAN KAÇAN AYNI KAREDE! FOTOĞRAF VE ÖZEL HABER İÇİN TIKLAYIN!

İller Bankası Başkanı, Fikirtepe’de!

İller Bankası Başkanı Demirtaş, dün Ankara’daki ziyaretin ardından, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Av. Veli Böke ile bugün Fikirtepe’de Brooklyn Dream adasında kurulan Çadırkent’i ziyaret etti…

CHP DE ÇADIRKENT’TE! HABER İÇİN TIKLAYIN!

Ne konuştular?

Fikirtepeliler birbirlerine ve imarpanosu.com’a “Pana Fikirtepe adalarını Kiptaş-İller Bankası mı bitirecek?” diye sorarken İller Bankası Başkanı Demirtaş’ın bugün Fikirtepe’de Pana mağdurlarını ziyaret etmesi mahallede daha büyük heyecan yarattı.

Peki ne konuştular? Türkiye’nin imar ve kentsel dönüşüm platformu imarpanosu.com açıklıyor:

İller Bankası Başkanı ve Müsteşar Yardımcısı Demirtaş ve ÇŞB İstanbul İl Müdürü Böke, Pana Fikirtepe adası hak sahiplerini 26 Haziran Salı günü (Pazar günkü 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim’den sonra) Beşiktaş Balmumcu’daki il müdürlüğü binasına davet ettiler.

imarpanosu.com’a ulaşan bilgilere göre Salı günü gerçekleşecek toplantıda Pana Fikirtepe projelerinin hayata geçirilebilmesi için yol haritası çıkarılacak.

Mücahit Demirtaş paylaştı

İller Bankası Başkanı Demirtaş da haber yayına hazırlandığı sırada bugünkü ziyaretini Twitter hesabından şu şekilde paylaştı:

imarpanosu.com