Yatak odalarınıza yaratıcı bir dokunuş katacak 8 ipucu

Yeni bir eve taşınıldığında, her insan yatak odasını istediği gibi tasarlamak ister. Bu konuda yeterli yaratıcılığa sahip olanlar bile zamanla özel alanlarından sıkılabilir. Bu içeriğimizde, 2018 yılında yatak odasına yaratıcı bir dokunuş katmak isteyenlere ilham verecek 8 ipucu paylaşacağız.

Mükemmel bir yatak odasına sahip olmak için bazen küçük dokunuşlar bile yeterli olabilir. Yatak odalarını yeniden dekore etmek isteyenler yeni bir halı veya yaratıcı bir ışık kullanarak bile odalarını renklendirebilirler. Yetenekli tasarımcıların önerileri de sizlere fikir verecektir.

İşte yatak odalarınıza yaratıcı bir dokunuş katacak 8 ipucu:

İtalyan zarafeti

Aşağıdaki oda şehir manzaralı geniş bir daireye ait. Yatağın karşısında yaratıcı bir tablo ve İtalyan zarafetini yansıtan diğer dekorasyon ürünleri bulunuyor.

İtalyan zarafeti
İtalyan zarafeti

Bahar havası

İkinci oda ise daha yumuşak ve belki de biraz daha geleneksel bir görünüme sahip. Beyaz ve soluk sarı yatak odasına bir bahar aurası veriyor. Odalarınıza tatlı ve yumuşak bir dokunuş katmak isterseniz bu öneriyi dikkate alabilirsiniz.

Bahar havası
Bahar havası

Karanlığın zarafeti

Aşağıdaki fotoğrafta karanlığın ne kadar çekici olabildiğini görüyor musunuz? Beton duvarlar ve gri çarşaflar adeta bir fırtına bulutu estetiği katıyor ve yumuşak aydınlatmalarla ahenk sağlanıyor.

Karanlığın zarafeti
Karanlığın zarafeti

Çağdaş renkler

Lacivert ve ekose, yatak odalarına sıcak ve tanıdık bir hava katıyor. Ahizesiz aydınlatma ise çağdaş dünyaya modern bir dokunuş sağlıyor. Uyku için iyi bir atmosfer arıyorsanız bu dekorasyonu tercih edebilirsiniz.

Çağdaş renkler
Çağdaş renkler

Sihirli tuğla dekorasyonu

Açık tuğla ve ahşap çıtalı tavan aşağıdaki odaya tamamen sihirli bir his veriyor. Diğer yandan mobilya seçimleri de yatak odasına lüks bir hava katıyor.

Sihirli tuğlalar
Sihirli tuğlalar

Basit tercihler

Basit ve beyaz bir tasarıma sahip yatak odaları her zaman insanın içini açıyor. Bu zen alanı ve mavi renk tercihleri odaları daha yaşanılabilir kılıyor.

Basit tercihler
Basit tercihler

Otel odası görünümü

Yatak odalarınıza yaratıcı bir dokunuş yapmak isterseniz otel odası görünümünü de deneyebilirsiniz. Modern bir kraliyet odası görünümü için aşağıdaki fotoğraf sizlere yardımcı olacaktır.

Otel odası görünümü
Otel odası görünümü

Yaratıcı tasarım

Yaratıcı tasarımlara ilginiz var mı? Odanın içerisine gömülü bir kütüphane ve buz yatağı olarak adlandırılan tasarım klasik yatak odası anlayışından sıyrılmanıza yardımcı olacak.

Yaratıcı yatak odası tasarımı
Yaratıcı yatak odası tasarımı

KAYNAK: Hürriyet Projeland