artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Gizli sürme kapı, 8 metrekare kazandırıyor

Mekana özel çözümler sunarak, yaşam alanlarını çok daha kullanışlı hale getiren ürünlere imza atan Artella Ahşap Kapı Sistemleri, “gizli sürme kapılar” ile ortalama 8 metrekare fazladan kullanım alanı sağlıyor.

Son 10 yıldır, özellikle İstanbul’da 1+1 ve 2+1 şeklinde dairelerin daha fazla ön plana çıkmaya başlaması, yaşam alanlarını şekillendiren sektörleri de özel çözümler üretmeye yönlendiriyor. Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Grubu, kendi markaları Artella Ahşap Kapı Sistemleri ile yaşam alanlarındaki dezavantajları ortadan kaldıracak inovatif ürünler geliştiriyor.

Kapı yüzünden kaybedilen yaşam alanlarını geri kazandırmak amacıyla “gizli sürme kapılar”ı üreten Artella, ortalama 100 metrekare bir alana sahip evde yaklaşık 8 metrekare fazladan kullanım alanı yaratıyor. Yaşam alanlarımıza rahatlık ve fonksiyonellik getiren bu tasarım sayesinde kapıyı kullanmadığımız zaman duvar içerisinde gizli kalarak alan tasarrufu sağlıyor. Özellikle yer kazancının daha önemli olduğu banyo, mutfak, çamaşır odası, ardiye ve kiler gibi yerler için “gizli sürme kapılar” tam da aradığınız ürün değil mi? Ev eşyalarının, mutfak dolaplarının ve banyo ekipmanlarının yerleştirilmesinde kısıtlayıcı rol oynayan mevcut kapıların oluşturduğu sıkıntıları “Artella Gizli Sürme Kapılar” ile rahatlıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Sessiz ve kolay

Açılıp kapanması son derece sessiz ve kolay olan bu kapılar, konutların yanı sıra restoran, otel, ofis vb. birimlerde de kullanılabiliyor. Kendine özel geliştirilen “kilit ve kulp sistemleri” ile kolayca kilitleniyor ve kapı açıldığında kilit sistemi ve kulplar kapıyla beraber duvar içerisinde kayboluyor.

Gizli sürme kapılar nerede?

Yaşam alanlarınızı daha kullanışlı hale getirmek ve metrekarelerinizi özgür bırakmak için Etiler ve Caddebostan’daki 4A Collection Konsept mağazalarına uğramanız yeterli.