Hacı Mehmet Güner kimdir?

Hacı Mehmet Güner kimdir? İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner kimdir? Hacı Mehmet Güner özgeçmişi, Hacı Mehmet Güner biyografisi haberde...

Hacı Mehmet Güner kimdir? İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine getirilen Hacı Mehmet Güner kimdir? ÇŞB İstanbul İl Müdürü Hacı Mehmet Güner kimdir? İşte Hacı Mehmet Güner özgeçmişi, Hacı Mehmet Güner biyografisi…

Hacı Mehmet Güner kimdir?

Hacı Mehmet Güner, 08.07.1967 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini aynı ilde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı ile mezun oldu.

1989 yılı şubat ayında Kahramanmaraş Belediyesinde kamu görevine başladı. İmar müdürlüğünde Yapı ruhsat, Kaçak yapı denetim, Kullanma izni, İstimlak servislerinde kontrolör olarak ve Maili inhidam komisyon başkanlığı görevlerini yaptı. Mayıs 2000’den Nisan 2004’e kadar aynı müdürlükte müdür yardımcısı olarak çalıştı. Nisan 2004’ den 2008 Ekim ayına kadar Fen İşleri müdürlüğünde görev yaptı.

Kısa bir dönem de Etüt Plan Proje müdürlüğü yaptı. 17.12.2008 tarihinde İmar ve Şehircilik müdürlüğünü görevine atandı. Eşzamanlı yaklaşık 4 yıl Belediye encümen üyeliği, Katı atık bertaraf tesisleri yapma ve işletme birliği teknik işler şefliği, OSB yönetim kurulu üyeliği ve uzlaşma komisyon başkanlığı görevlerini yürüttü.

1996 Kahramanmaraş Mimarlar Odası yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Beş yılı Yönetim Kurulu başkanlığı olmak üzere toplam sekiz yıl oda yönetiminde ve, 4 yıl Belediye spor yönetim kurulu 2. Başkanlığı görevini yaptı.

Kahramanmaraş Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür parkı ulusal proje yarışmalarında raportör olarak görev yaptı. Mimarlar odası Kahramanmaraş hizmet binası proje yarışmasında jüri üyesi olarak çalıştı. Önemli projeleri arasında; Yenişehir çok katlı otoparkı, Şehirlerarası ve ilçe terminali, Abdülhamidhan Camii, Saçaklızade Kütüphanesi, İtfaiye Binası, Binevler sosyal tesisleri, Rahmet Camii, Serintepe yarı olimpik yüzme havuzu, Belediye İlköğretim okulu (Kahramanmaraş’ta) sayılabilir.

30.07.2012 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atandı.

06.12.2012 tarihi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

17.01.2014 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü görevine atandı.

Hacı Mehmet Güner, Temmuz 2018 tarihi itibariyle yeniden bu göreve getirildi.