artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Antalya kurban kesim yerleri 2018

Antalya kurban kesim yerleri 2018 nerede? Antalya kurban kesim yerleri belirlendi mi? Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'da kurban kesim yerlerini açıkladı... İşte Antalya kurban kesim yerleri 2018 listesi...

Antalya kurban kesim yerleri 2018 nereler? Antalya’da kurban kesim yerleri nerede? Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan kurban kesim yerleri nereler?

Antalya Büyükşehir Belediyesi kurban kesim yerlerine bir yenisini daha ekledi. Kömürcüler Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı Antalyalıların bu bayramda hizmetinde olacak. Kömürcülerle birlikte Yeşilbahçe ve Soğuksu mahallelerindeki kapalı pazar yerlerinde de bayramın ilk iki günü ücretsiz kesim hizmeti verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde Kurban Bayramı geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, Kömürcüler Mahallesinde bulunan Hayvan Pazarı ile Soğuksu Mahallesi Perşembe Pazarı ve Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Çarşamba Pazarı’nda, Bayramın 1’nci ve 2’inci günlerinde veteriner hekim kontrolünde ücretsiz kurban kesim hizmeti verecek.

Adana kurban kesim yerleri nerede?

Adana kurban kesim yerleri 2018 listesi için aşağıdaki habere tıklayın:

Adana kurban kesim yerleri 2018

Ankara kurban kesim yerleri nerede?

Ankara kurban kesim yerleri 2018 listesi için habere tıklayın:

Ankara kurban kesim yerleri 2018

İzmir kurban kesim yerleri nerede? 

İzmir kurban kesim yerleri 2018 listesi için habere tıklayın:

İzmir kurban kesim yerleri 2018

İstanbul kurban kesim yerleri nerede? 

İstanbul kurban kesim yerleri 2018 listesi için tıklayın:

İstanbul kurban kesim yerleri 2018