artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Sancaktepe Şehir Hastanesine yakın konut projeleri

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından çok konuşulan şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayalim dediği şehir hastaneleri, kısa süre sonra vatandaşların hizmetine açılacak. İstanbul’da yapımı kesinleşen iki şehir hastanesinin akıbeti de giderek kesinleşiyor. Bu yazımızda Sancaktepe Şehir hastanesine yakın konut projeleri hangileri sorusuna yanıt arayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz seçim konuşmalarında şehir hastaneleri hakkında da bilgi vermişti. Yenikapı Mitingi sırasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. Başakşehir Şehir Hastanesi 2 yıla kadar tamamlanacak. Sancaktepe Şehir Hastanesi de YPK onayında” demişti.

Peki Sancaktepe Şehir Hastanesi yakındaki konut projeleri hangileri? Sizler için Sancaktepe’de bulunan konut projelerini derledik.

İstanbul Sancaktepe’de yer alan şehir hastanesi kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilecek. 4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi, Sancaktepe İlçesi’nde Samandıra ile Sarıgazi arasında bulunan 2 milyon 928 bin 660 metrekalik alana inşa edilecek.

Sancaktepe şehir hastanesine yakın konut projeleri

Sancaktepe’de kurulacak şehir hastanesi şimdi ihale aşamasında. Çevresinde ise birçok konut projesi bulunuyor. İşte o projeler:

Boutique Daça

Daça Gayrimenkul tarafından Sancaktepe’de geliştirilen Boutique Daça, az katlı bloklardan oluşan, dış görüntüsü kadar iç kalitesiyle de fark yaratan bir proje olarak dikkat çekiyor.

Boutique Daça projesi 7 blokta (A ve B Bloklar) tüm sosyal aktivitelerle, sosyal tesislerle dolu bir yaşam sizi bekliyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü’ne ve FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor.

Boutique Daça
Boutique Daça

Loft Up

Loft Up projesi Tatar Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Proje, bir home-office projesi olmak için tasarlanmış ve bu nedenle hem konut hem de ofis olarak kullanılabiliyor. Ümraniye’nin Şerifali Mahallesi adresindeki proje 6.000 metrekarelik bir alanı kaplıyor ve toplam 25 üniteden oluşuyor.

Loft Up
Loft Up

Modakent Sancaktepe

Sancaktepe’de geliştirilen Modakent Sancaktepe projesi, aynı isimli Modakent İnşaat tarafından yürütülüyor. Orta ve orta-üst gelir grubuna hitap eden Modakent Sancaktepe, toplam 6 blok ve 72 daireden oluşuyor. Koruluk Sokak adresindeki proje, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini süslüyor.

Modakent Sancaktepe
Modakent Sancaktepe

Mahal Sancaktepe Ada

İstanbul’un en genç ilçelerinden Sancaktepe’de, Denge Yapı ayrıcalığıyla yükselen Mahal Sancaktepe Ada, toplam 169 daire ve 4 bloğu ile 10454 metrekarelik geniş bir alana yayılıyor. Proje ayrıca, Sancaktepe Şehir Hastanesine yakın projeler arasında yerini alıyor.

Mahal Sancaktepe Ada
Mahal Sancaktepe Ada

Kasr-ı Lena Sancaktepe

Şale Yapı tarafından Sancaktepe mevkiinde yaşama kazandırılacak olan Kasr-ı Lena Sancaktepe projesi 4 blokta 220 lüks konutu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Projede 2+1’den 4+1’e kadar konut seçeneği bulunuyor.

Kasr-ı Lena Sancaktepe
Kasr-ı Lena Sancaktepe

Mahal Sancaktepe

İstanbul’un yükselen değerlerinden Sancaktepe’de yükselen Mahal Sancaktepe, Denge Yapı firmasının imzasını taşıyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15, Finans Merkezi Ataşehir’e 14 ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca, Sancaktepe Şehir Hastanesine yakın konut projeleri listemizde son sırada yer alıyor.

Mahal Sancaktepe
Mahal Sancaktepe