Feyzullah Yetgin: Kampanya hızlı başladı, müthiş ilgi var! VİDEO

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Emlak Konut GYO'nun başlattığı ve konut üreticisi firmaların da destek verdiği "Türkiye İçin Kazanç Vakti" adlı konut kampanyasını değerlendiren GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Gayet hızlı başladı, müthiş bir teveccüh var" dedi. İşte o açıklama ve detaylar...

Konut kredi faizlerini 120 ayda 0,98’e çeken, “konutta indirim” kampanyası 29 Ağustos’ta başladı. Amaç 100 bin konutun satılması. Yabancı yatırımcılardan da ilgi gören kampanyada gelinen son noktayı ve sektörün geleceğini GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, CNN TÜRK muhabiri Zeynep Karamustafa‘ya anlattı.

‘TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ’ KAMPANYASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

“İlgi müthiş”

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, haberdeki açıklamasında, “Peşinattan yüzde 10 indirim yapıyoruz, yüzde 15 ara ödemeler var 12 ve 24’üncü ayda, kalan bakiye yüzde 60’ı ise 120 ay vade yapıyoruz” dedi. Kampanya başlangıcıyla birlikte satış ofisleri ve call center’lara yoğun talep olduğunu belirten GYODER Başkanı Yetgin, “Gayet hızlı başladı, müthiş bir teveccüh (ilgi) var” diye konuştu.

Konut fiyatları düşer mi?

Kampanya ile konut sektöründe son durumu da değerlendiren GYODER Başkanı, ‘Konut fiyatları düşer mi?’ şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi:

“Şehir içindeki projelere baktığımızda rakamların artmasını doğal karşılıyorum, arsa açısından son derece kısıtlı bir durum söz konusu”.

İşte o açıklamanın videosu: