1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Polat Rezidans stüdyo daireleri satışta

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans, mobilyalı 1+0 dairelerini satışa sundu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Beyoğlu’nun merkezindeki konumu ile değeri her geçen gün artan Polat Rezidans; concierge hizmetleri, özel odaları, uygun fiyat ve ödeme avantajıyla da yatırımcılarına kişiye özel fırsatlar sunuyor.

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat tarafından İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde hayata geçirilen Polat Rezidans’ın mobilyalı stüdyo daireleri satışa çıktı. Rezidans’ta 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerde 190 daire yer alıyor.

Polat Rezidans’ın 190 dairesinin, 1+0 olan 62 adet dairesi ise mobilyalı olarak satılıyor. 62 metrekarelik bu mobilyalı 1+0 daireler; kompakt tasarımı, sosyal&kültürel&sportif aktivitelere fırsat sunan özel odaları, home ofis çalışma imkanı ve metrekaresine uygun fiyatlarıyla avantajlı bir yatırım ve yaşam sunuyor. Özellikle gençlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan stüdyo daireler, yataklı kanepe, gardrop, çalışma masası ve koltuğu, duvar ünitesi ve orta sehpasıyla hazır olarak teslim ediliyor. Bu hazır mobilyalı dairelerin yanı sıra Polat Rezidans’ta yer alan “Eğlence”, “Karaoke”, “Oyun”, “Davet”, “Toplantı”, “Sinema”, “Motivasyon”, “Dinlenme” ve “Spor Odası” ile eğlenmek, oyun oynamak, toplantılar düzenlemek, davetler vermek, dinlenmek ve spor yapmak mümkün.

Lokasyonuyla yatırımcılarına değeri her geçen gün artan bir yatırım fırsatı sunan Polat Rezidans, küçük ama kompakt yaşam alanları isteyen üniversite öğrencileri için de işlevsel ve hayatlarını genişletebilecekleri bir yaşam vadediyor. Ayrıca Polat Rezidans bünyesindeki Concierge hizmetleri kapsamında misafir kabulünden uyandırma servisine, temizlik hizmetlerinden bilet teminine kadar birçok ayrıcalık da sağlanıyor.

Polat Rezidans’ın mobilyalı stüdyo dairelerini görmek isteyenler, Rezidans Bloğu içerisinde hazırlanan ve özel olarak tasarlanan örnek daireyi ziyaret edebilir veya web sitesi üzerinden sanal olarak görüntüleyebilirler.

Mobilyalı Tasarımıyla Modern ve Konforlu Bir Yaşam

Polat Rezidans’ta ziyaretçilerin beğenisine sunulan örnek daire, ince detayları ve kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. Yaşamın merkezine konforu koyarak ve özellikle gençlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan 1+0 daireler; yataklı kanepe, gardrop, çalışma masası ve koltuğu, duvar ünitesi ve orta sehpasıyla bütün ihtiyaçları karşılıyor. Ahşabın klasikliğiyle bej ve toprak tonlarını buluştururken; modern, konforlu ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Her daireye özel tasarlanan balkonları, ferah bir ortam sağlayan yüksek tavanları ve yere kadar uzanan camlarıyla da hem tasarım hem de kullanım değeriyle fark yaratıyor.

1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right