Polat Rezidans odaları böyle! FOTOGALERİ

Polat Rezidans odaları nasıl tasarlandı? Piyalepaşa Polat Rezidans odaları nasıl bir sosyal alan imkanı sunuyor? Polat Rezidans odaları hangi tiplerde? Polat Rezidans içinde hangi odalar var? İşte Polat Rezidans odaları fotogalerisi ve detay bilgileri...

Polat Rezidans odaları hangi tip sosyal eğlenceler için tasarlandı? Polat Rezidans odaları içinde neler var? Polat Rezidans odaları fotogalerisi nerede? Polat Rezidans odaları fotogaleri halinde nerede? İşte Polat Rezidans odaları…

Polat Rezidans stüdyo daireleri satışta

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu’nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’da inşa edilen Polat Rezidans mobilyalı stüdyo konutlarını satışa çıkardı. Polat Rezidans, eğlence, karaoke, spor, oyun, motivasyon odası gibi özel alanlarıyla sosyal etkinliklere olanak sağlarken toplantı odasıyla da home ofis çalışma imkanı sunuyor. İşte Polat Rezidans odaları görselleriyle Polat Rezidans konutlarından detaylar…

Polat Rezidans çalışma odası…

Polat Rezidans mobilyalı 1+0 dairelerini satışa sundu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Polat Rezidans dinlenme odası…

Polat Rezidans; concierge hizmetleri, özel odaları, uygun fiyat ve ödeme avantajıyla da yatırımcılarına kişiye özel fırsatlar sunuyor.

Polat Rezidans eğlence odası…

Polat Rezidans’ın 190 dairesinin, 1+0 olan 62 adet dairesi ise mobilyalı olarak satılıyor. 62 metrekarelik bu mobilyalı 1+0 daireler; kompakt tasarımı, sosyal&kültürel&sportif aktivitelere fırsat sunan özel odaları, home ofis çalışma imkanı ve metrekaresine uygun fiyatlarıyla avantajlı bir yatırım ve yaşam sunuyor.

Polat Rezidans karaoke odası…

Özellikle gençlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan stüdyo daireler, yataklı kanepe, gardrop, çalışma masası ve koltuğu, duvar ünitesi ve orta sehpasıyla hazır olarak teslim ediliyor.

Polat Rezidans lounge…

Bu hazır mobilyalı dairelerin yanı sıra Polat Rezidans’ta yer alan “Eğlence”, “Karaoke”, “Oyun”, “Davet”, “Toplantı”, “Sinema”, “Motivasyon”, “Dinlenme” ve “Spor Odası” ile eğlenmek, oyun oynamak, toplantılar düzenlemek, davetler vermek, dinlenmek ve spor yapmak mümkün.

Polat Rezidans özel stüdyo…

Lokasyonuyla yatırımcılarına değeri her geçen gün artan bir yatırım fırsatı sunan Polat Rezidans, küçük ama kompakt yaşam alanları isteyen üniversite öğrencileri için de işlevsel ve hayatlarını genişletebilecekleri bir yaşam vadediyor.

Polat Rezidans Playstation odası…

Ayrıca Polat Rezidans bünyesindeki Concierge hizmetleri kapsamında misafir kabulünden uyandırma servisine, temizlik hizmetlerinden bilet teminine kadar birçok ayrıcalık da sağlanıyor.

Modern ve Konforlu Bir Yaşam

Polat Rezidans’ta ziyaretçilerin beğenisine sunulan örnek daire, ince detayları ve kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor.

Polat Rezidans sinema odası…

Yaşamın merkezine konforu koyarak ve özellikle gençlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan 1+0 daireler; yataklı kanepe, gardrop, çalışma masası ve koltuğu, duvar ünitesi ve orta sehpasıyla bütün ihtiyaçları karşılıyor.

Polat Rezidans davet odası…

Ahşabın klasikliğiyle bej ve toprak tonlarını buluştururken; modern, konforlu ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Her daireye özel tasarlanan balkonları, ferah bir ortam sağlayan yüksek tavanları ve yere kadar uzanan camlarıyla da hem tasarım hem de kullanım değeriyle fark yaratıyor.

POLAT REZİDANS ODALARINI BÜYÜK GÖRSELLERDE GÖRMEK, FOTOGALERİDE GEZMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Polat Rezidans iletişim
Web: www.piyalepasa.com.tr