1 Step 1
Talep Formu
Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Folkart Vega: İzmir’in yeni yıldızı

Folkart Yapı’nın İzmir Alsancak’ta gerçekleştireceği 850 milyon maliyetli Folkart Vega projesi, 843 konut ve rezidans ile 53 ticari birimden oluşacak. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın açıklamasıyla detaylar şöyle...

İzmir merkezli Folkart Yapı’nın geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği Folkart Vega, 850 milyon liraya mal olacak.
FOLKART VEGA DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!
Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, biri İstanbul olmak üzere çok sayıda projeyi kusursuz tamamladıklarını, İzmir’de yaptıkları projelerin tutarının 6 milyon lirayı geçtiğini söyledi.

Mesut Sancak: “Öz kaynağımıza güvendik”

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın Folkart markasına dair değerlendirmesi haberde…

Folkart olarak geçmişten geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini belirten Sancak, “Gücümüz oranında işler yaptık. Kaynağımızı aşan işlere kalkışmadık. Yeni projelere ve işlere de bu mantıkla girdik. Öncelikle öz kaynağımıza güvendik. Bu yönde iş yapma tarzımız, grubumuz ve şirketimizin anayasasını oluşturdu” dedi.

Sancak, verdikleri tüm sözleri tuttuklarını, ticareti sadece para kazanmak olarak görmediklerini, çevrelerine ve topluma değer kattıklarını, bunun sonucu olarak insanların güvenini kazanmayı başardıklarını aktardı.

Vega ne demek?

Yeni projeleri Folkart Vega’yı büyük bir heyecanla tanıttığını belirten Sancak, “Adını lir takım yıldızında, mavi ışık saçan en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, İzmir’in merkezinde, Alsancak ve Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında 843 konut ve rezidans ile 53 ticari birimden oluşuyor. Tam 850 milyon lira yatırım değerindeki bu çok beğeneceğinizi düşündüğünüz proje, İzmir’in yeni yıldızı olacak” diye konuştu.

Folkart Vega ne zaman teslim?

Sancak, projelerinin 2021 yılının eylül ayında tamamlamayı hedeflediklerini, henüz satışa çıkmadan Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Körfez ülkelerinden yoğun ilgi gördüklerini ve projenin yüzde 20’sinin satışının gerçekleştiğini ifade etti.

Folkart Vega iletişim: 
Web: www.folkart.com
1 Step 1
Talep Formu Request Form
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right