Konkordato ilan eden Ceylan İnşaat, magazin eğlencesine sponsor!

Konkordato ilan ettiği geçtiğimiz günlerde basında yer alan Ceylan İnşaat'ın Magazinkolik.com'un 11. yaşında 'Yılın Enleri' isimli ödül töreni gecesine ana sponsor olduğu ortaya çıktı. Şirketin sahibi Muammer Ceylan, instagram hesabından geceye özel fotoğraflarla açıkladı...

Emre KULCANAY imarpanosu.com ÖZEL HABER

Konkordato ilan eden Ceylan İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara yazdığı notta, Magazinkolik Yılın Enleri Ödül Töreni Gecesi’ne ana sponsor olduklarını açıkladı… İşte Konkordato ilan Ceylan’ın açıklamasıyla magazin eğlencesine ana sponsor olma açıklamaları:

Ceylan: “Ana sponsoru olduğumuz”…

Muammer Ceylan: “Ana sponsoru olduğumuz Türkiye’nin enleri magazin kolik’ten bir haber”

Muammer Ceylan: “Şirketimizin ana sponsorluğunu yüklendiği Magazin kolik programında Selçuk Uralla”

Muammer Ceylan: “Ana sponsoru olduğumuz magazin colik gecesinde Nedim Delibaş Avgenia ve eşimle birlikte”

Ceylan İnşaat konkordato ilan etmişti

Ceylan İnşaat’ın konkordato ilanı imarpanosu.com ile tüm gayrimenkul basınında şu şekilde yer almıştı:

‘Muhteşem’ olacaktı konkordato yılı oldu!

 

Ceylan İnşaat’ın ana sponsor olduğu gecede neler yaşandı? Kimlere ödül verildi?

Magazinkolik’in 11.yaşını kutladığı ve “Yılın Enleri”nin ödüllendirildiği törende Neşe Karaböcek, Cüneyt Arkın, Hıncal Uluç, Selçuk Ural ve Hayko’ya ‘Onur Ödülü’ verildi.

magazinkolik.com‘un haberine göre; Kokteylinin My Cabaret adlı mekanda yapıldığı ve Sahne İstanbul adlı mekanda gerçekleşen ödül törenine çok yoğun bir sanatçı katılımı ve binin üzerinde davetli katıldı. Bu gece bir ödül töreninin 2 ayrı mekanda yapıldığı ilk gece olarak da tarihe geçti…

Yılın Enleri’nin ödüllendirildiği törende Neşe Karaböcek, Cüneyt Arkın, Hıncal Uluç, Selçuk Ural ve Hayko’ya ‘Onur Ödülü’ verildi.

Yıldız yağmurunun yaşandığı gecede ‘Yılın Televizyon Sohbet Programı Ödülü’ Gel Konuşalım’a; ‘Yılın Çevre Programı Ödülü’ Lütfen+1’e; ‘Yılın Vefa Ödülü’ Nuri Alço’ya; ‘Yılın Proje Albümü Ödülü’ Arabesk albümü ile Funda Arar’a; ‘Türk Halk Müziği Yılın Erkek Sanatçısı’ Kubat’a; ‘Türk Halk Müziği Yılın Kadın Sanatçısı Ödülü’ Ceylan’a; ‘Yılın Klibi Ödülü’ Reva şarkısının klibi ile Ferhat Göçer’e; ‘Yılın Cover’ı Ödülü’ Kualkların Çınlasın şarkısı ile Ömür Gedik’e;’Yılın Fantazi Müzik Sanatçısı Ödülü’ Alişan’a; ‘Yılın Single’ı Ödülü’ Büklüm Büklüm şarkısı ile Ayta Sözeri’ye; ‘Yılın Sahne Şov Sanatçısı Ödülü’ Fatih Ürek’e; ‘Yılın Pop Müzik Sanatçısı Ödülü’ ve ‘Yılın Şarkısı Ödülü’ Beni Sev şarkısı ile Hande Yener’e; ‘Yılın Erkek Pop Müzik Sanatçısı Ödülü’ Gökhan Tepe’ye; ‘Yılın Tv Müzik Programı Ödülü’ ‘Rubato ile Başka Şarkı’ programı ile Rubato’ya ve ‘Yılın Tiyatro Oyunu Ödülü’ ise 7 Kocalı Hürmüz’e ‘Yılın Televizyon Ödülü’ NTV’ye; ‘Yılın Tv Kadın Programı Ödülü’ Zahide Yetiş’e; ‘Yılın Haber Programı Ödülü’ İsmail Küçükkaya’ya; verildi.

‘Kurumsal Ödül’ kategorisinde ise ‘Yılın İş Adamı Ödülü’ İsmet Kadıoğlu’na; ‘Avrupa’da Türkiye’nin En Başarılı Gıda Markası Ödülü’ Bey Döner adına Mustafa Sayın’a; ‘Yılın Kozmetik Firması Ödülü’ IPL Venüs Firması adına Sevgi Bilgin’e; ‘Yılın Dijital Teknoloji Firması Ödülü’ Amade Reklam adına Arslan Karaca’ya; ‘Yılın En Başarılı Alışveriş Merkezi Ödülü’ MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi adına Aydoğan Süer’e ve ‘Yılın Dijitale En İyi Entegra Olmuş Perakende Markası Ödülü’ de Lova Sleep adına Birnur Özgül verildi.

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç ve Okan Karacan’ın üstlendiği özel gece, ödül alan ünlü isimlerin hep birlikte kestiği ‘11. Yaş’ pastası eşliğinde gerçekleşen fotoğraf çekimi ile son buldu…