Nef yeni kampanya açıkladı!

Nef Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve Nef Ortayaka’da yüzde 10’luk indirime ek olarak 120 ay vade için kredi oranını da yüzde 0.98’e çektiklerini açıkladı... Detaylar şöyle...

Gayrimenkul sektörünün lider firması Nef; şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemini başlattı.

4 projede %10’luk indirime ek olarak; 120 ay vade için kredi oranını da % 0,98’e çekti.
2019’a girerken bir Nef sahibi olmanın çok kolay olduğunu belirten Nef Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, aylık 2900 TL’den başlayan fiyatlarda şehir merkezinde bir Nef sahibi olabilmenin mümkün olduğunu dile getirdi.

Türk gayrimenkul sektörünün lider firması Nef, 2019’u yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. Son 3 yılda beş binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, müşterilerine şehir merkezinde yer alan 4 farklı projesinde yüzde 10 indirim fırsatına ek olarak; 120 aya varan vade için %0,98 kredi faiz avantajı sunuyor.

2.900 TL’den başlayan aylık ödemeler

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Nef Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hayata geçirdikleri tasarım odaklı projelerle müşterilerine güvenli, modern yaşam alanları sunduklarını ifade ederken, “Geçtiğimiz günlerde üç defa üst üste “sektörün en beğenilen şirketi”, aynı zamanda da “itibarını en çok artıran gayrimenkul markası” seçildik. Bizim için önemli ödül ve başarılarla geçen bir yılın ardından, böylesine avantajlı bir kampanyayla hem mevcut müşterilerimize teşekkür etmek hem de henüz Nef ayrıcalığını yaşamamış herkesi projelerimizle tanıştırmak istedik. Şehir merkezinde yer alan 4 ödüllü projemizde uygulayacağımız %10 indirim ve 120 ay için %0.98 kredi fırsatı ile ayda 2.900 TL ödeyerek bir Nef sahibi olmak mümkün” dedi.

KAMPANYA DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Nef Ortayaka nerede?

Nef Çekmeköy nerede?

Nef Basınekspres nerede?

Nef Bahçelievler nerede?