artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Adalar manzaralı konut projeleri

Hem İstanbul’a yakınlığı sebebiyle hem de muhteşem doğa güzelliğiyle Adalar, ölmeden önce mutlaka gidilmesi gereken yer arasında bulunuyor. Fakat akşam işten eve döndüğünüzde Adalar manzarasını doyasıya izlemeyi kim istemez ki? Bu yazımızda sizlerle adalar manzaralı konut projeleri listesini paylaşacağız.

Hürriyet Emlak Projeland’de adalar manzaralı konut projeleri arasında pek çok seçenek yer alıyor. Bu konut projelerini detaylı bir şekilde inceleyerek sizin için en uygununu kolaylıkla bulabilirsiniz.

İşte adalar manzaralı konut projeleri:

Kartal Wings

Umran ve Amad Yapı tarafından ortaklaşa inşa edilen Kartal Wings projesi, adından da anlaşılacağı üzere Kartal’da konumlanıyor. Projede daire fiyatları 647 bin TL’den başlıyor, 3 milyon 291 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Kartal Wings

Kartal Wings

Kartal Wings fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Seyir İstanbul

Çatma Yapı tarafından inşa edilen Seyir İstanbul projesi İstanbul Kartal’da konumlanıyor. Projede daire fiyatları 900 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 100 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Seyir İstanbul

Seyir İstanbul

Seyir İstanbul fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Referans Kartal Kordonboyu

Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesi İstanbul Kartal’da konumlanıyor. Projedeki daire fiyatları 507 bin TL’den başlıyor, 2 milyon 290 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Referans Kartal Kordonboyu

Referans Kartal Kordonboyu

Referans Kartal Kordonboyu fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Batur Apartmanı

Mono Mimarlık tarafından inşa edilen Batur Apartmanı projesi İstanbul Kadıköy’de konumlanıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlıyor.

Batur Apartmanı

Batur Apartmanı

Batur Apartmanı fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Adalar manzaralı projeler

Adalar manzaralı konut projelerini daha ayrıntılı bir şekilde incelemek için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz:

Adalar manzaralı konut projeleri için tıklayın

Akveri Residence

Akveri İnşaat tarafından hayata geçirilen Akveri Residence projesi İstanbul Kadıköy’de konumlanıyor. Projede daire fiyatları 775 bin TL’den başlıyor.

Akveri Residence

Akveri Residence

Akveri Residence fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Seyr-i Adalar

Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Seyr-i Adalar projesi İstanbul Maltepe’de konumlanıyor. Projede daire fiyatları 770 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 200 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Seyr-i Adalar

Seyr-i Adalar

Seyr-i Adalar fiyatları ve diğer tüm detayları için tıklayın.

Panorama Pavli

Altınsoy İnşaat tarafından inşa edilen Panorama Pavli projesi İstanbul Pendik’te konumlanıyor. Projede daire fiyatları 590 bin TL’den başlıyor, 700 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Panorama Pavli

 

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland