artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

DÖNÜŞTÜREMİYOR: Raci Şaşmaz, Denge’den de vazgeçti!

Fikirtepe'de yüzlerce insanı mağdur eden Pana Yapı'yı da bünyesinde bulunduran Pana Holding'in patronu Raci Şaşmaz, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncularının katıldığı toplantıyla satın aldığını açıkladığı Denge Yatırım'dan vazgeçti... Raci Şaşmaz, daha önce de Fikirtepe'deki projeleri hayata geçirmekten de vazgeçmişti...

Denge Yatırım Holding YKB ve yönetim kurulu üyesi Raci Şaşmaz görevlerinden istifa etti. Holdingin YKB görevini Mustafa Uğur Bayraktar devraldı.

Raci Şaşmaz’ın istifası kabul edildi

borsagundem.com‘un haberine göre; Denge Yatırım Holding (DENGE) yönetim kurulunda önemli değişiklikler yaşandı. Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklamada, Denge Yatırım Holding’in bugün (11 Şubat) gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, holdingin yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüten Tayyar Raci Şaşmaz’ın istifasının kabul edilmesine karar verildi.

Raci Şaşmaz’ın yerine Mustafa Uğur Bayraktar geldi

Toplantıda ayrıca, görevlerinden istifa eden Şaşmaz’ın yerine, yönetim kurulu başkanlığı görevine Mustafa Uğur Bayraktar’ın, yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine de Faruk Çetinkaya’nın seçilmesine karar verildiği kaydedildi.

Şaşmaz’dan boşalan yönetim kurulu üyeliği görevine ise ilk genel kurul onayına kadar Ender Sarı getirildi.

“Amacımız halkla iç içe yatırım yapmak” demişti

Yatırım yaptığı iş kolları arasında inşaat ve medya grubu olan Şaşmaz, Ekim 2017’de 55.4 Milyon TL bedelle Denge Yatırım Holding’in yüzde 48.5’ini almıştı. İstanbul’da düzenlenen toplantıda Pana Yatırım Holding’in 2017 ve 2018 yatırım hedefleri, sermaye piyasalarına giriş süreci, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejileri paylaşıldı. Toplantıya Mahir Şaşmaz, Maruf Dindar, Al Bawakir Şirketler Grubu, Recep Ali Keydal, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu ve sektör temsilcileri katıldı.

Pana’dan borsaya Denge’li ilk adım – VİDEO

İşte KAP’a gönderilen o açıklama…

borsagundem.com