Nil Atak kimdir?

Nil Atak kimdir? Makyol Gayrimenkul İş Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nil Atak nereden mezun? Nil Atak nereli? Nil Atak, Makyol Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda görev aldı? İşte Nil Atak biyografisi, Nil Atak özgeçmişi...

Nil Atak kimdir? Nil Atak nereden mezun? Makyol Gayrimenkul İş Geliştirme Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nil Atak daha önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulundu? Nil Atak kaç yaşında? Nil Atak nereli? İşte Nil Atak kimdir sorusunun cevabı Nil Atak özgeçmişi, Nil Atak biyografisi…

Nil Atak Kimdir?

Nil Atak, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden 2007 yılında mezun olan Nil Atak aynı üniversitede Gayrimenkul Geliştirme Yüksek lisansını 2012 yılında tamamladı.

İş Hayatına Eren Talu Mimarlık ofisinde Proje Geliştirme departmanında başlayarak ardından Doğuş-GE GYO’da iş hayatına devam etti.

2011 Yılında markalı konut üreticilerinden biri olan Aşçıoğlu İnşaat’ta Gayrimenkul İş Geliştirme Müdürlüğü yaparak yöneticilik pozisyonuna kadar yükseldi. Bu süre zarfında yurtdışında yönettiği projeler sayesinde yurtdışı tecrübesi kazanan Nil Atak, Kuzu Grup bünyesinde Yurtdışı Satış ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev aldı.

Kariyer hayatı boyunca birçok projede başarıya imza atan Nil Atak son olarak Makyol Gayrimenkul’de İş Geliştirme Satış & Pazarlama Koordinatörlüğü görevine devam etmektedir.