artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

İstmarina AVM’de hediye yağmuru devam ediyor

İstMarina AVM, yaza özel hazırladığı kazançlı alışveriş fırsatlarıyla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutmaya 1 Haziran'da başladı... İşte detaylar...

“Deniz üstü alışveriş” tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, düzenlediği etkinlikler ve konserlerin yanı sıra sunduğu özel fırsatlarla da dikkat çekiyor.

İstMarina AVM, yaza özel hazırladığı kazançlı alışveriş fırsatlarıyla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutmaya hazırlanıyor. 01 Haziran – 16 Haziran tarihleri arasında geçerli kampanyada İstMarina AVM’den yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde, plaj havlusu, deniz yatağı, termos matara, güneş kremi, çocuk plaj oyuncağı veya plaj çantası, 600 TL ve üzeri alışverişlerde mini hoparlör, buzluk, kamp sandalyesi veya şnorkel seti, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde ise valiz veya kamp çantası hediye ediliyor.

DEV MARKALAR YER ALIYOR

Vakko’dan Koton’a, Abdullah Kiğılı’dan Zara’ya, Hotiç’ten Teknosa’ya, Ebebek’ten Altınbaş’a, İpekyol’dan Network ve Praktiker’e kadar birçok ünlü markanın yeni konseptlerinin yer aldığı İstMarina AVM, tüm misafirlerini kazançlı ve dolu dolu bir alışveriş keyfi yaşatmak için AVM’ye davet ediyor.