Beyaz yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri

Her insan birbirinden farklıdır, yaşadıkları evler neden aynı olsun? Her bireyin kişisel ihtiyaçlarına, sosyoekonomik durumuna, gelirine ve yaşam tarzına göre bir evden beklentileri de farklılaşır. Kişinin hayat standardı konutlarda bulunması gereken genel ve ortak alan özelliklerini belirler. Bu yazımızda sizlerle beyaz yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri önerilerini paylaşacağız.

Beyaz Yakalılar Rahatına Düşkün

Beyaz yakalı olarak tabir edilen orta kesimin üst sınıfında yer alan insanlar vakitleri az, yapmak istedikleri çok olan kesimdir. Beyaz yakalı kişiler, bu nedenle yaşadıkları alanında hem merkezi olmasını hem de trafik sorunun olmamasını isterler. Bu nedenle daha çok elit ve şehir dışındaki semtlerde ikamet etmek isterler.

Bu bölgelerde bulunan konut projeleri beyaz yakalılara hitap eder. Projeler genellikle site içerisinde, güvenlikli, içerisinde çocuk oyun alanı, havuz, fitness salonu bulunan projelerdir. Böylelikle beyaz yakalılar değerli zamanlarını yolda harcamayacak, aradıkları her şeye evlerinin altında ulaşabilecekler.

Yeni Evli Beyaz Yakalılar Fiyata Dikkat Ediyor

Yeni evli çiftlerin önceliği kalite-fiyat orantısına dikkat etmek oluyor. Evin özelliklerinden çok lokasyona önem veren yeni evli beyaz yakalı çiftler, evi krediyle alacaklarsa paralarının karşılığını tam olarak almak isterler. Uzun yıllar boyunca ev taksiti ödeyecekleri için satın alacakları evin değerine değer katacak bir semtte olması önemlidir. Aynı zamanda tüm eşyalar yeni alınacağı için eski bir evde eğreti duracaktır. Bu nedenle yeni evli çiftler, daha önce kimsenin oturmadığı, yeni yapılan projeleri tercih eder.

Çocuklu Beyaz Yakalıların Önceliği Güvenlik

Çocuklu aileler, çocuklarının site içerisinden çıkmadan güven içinde oynayabilecekleri bir alan isterler. Bu nedenle konut projeleri arasından tercih yaparken fiziki ve kameralı güvenlik olmasına dikkat ederler. Güvenliğin yanı sıra sinema salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, voleybol ve basketbol sahası gibi sosyal donatılar ebeveynler için önemlidir.

Beyaz Yakalılar İçin Önerebileceğimiz Konut Projeleri

İşte beyaz yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri:

Beyaz Yakalılar İçin Önerebileceğimiz İstanbul Projeleri

Beyaz yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri arasında İstanbul’da pek çok seçenek yer alıyor. Hem uygun fiyatlı hem de aradığınız sosyal donatıları içerisinde barındıran projeleri sizin için derledik. Bu projelerin fiyatları, konum başta olmak üzere pek çok parametreye göre değişiklik gösteriyor. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Afraze Kartal

Afraze Kartal fiyatlarını Öğrenin

Seven Four Life Acıbadem

Seven Four Life Acıbadem Fiyatlarını Öğrenin

Palm Marin

Palm Marin Fiyatlarını Öğrenin

Marina 24

Marina 24 Fiyatlarını Öğrenin

Renova Evleri

Renova Evleri Fiyatlarını Öğrenin

Tuzla Vista

Tuzla Vista Fiyatlarını Öğrenin

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Fiyatlarını Öğrenin

Elite Concept Fikirtepe

Elite Concept Fikirtepe Fiyatlarını Öğrenin

Tuzla Ambiyans

Tuzla Ambiyans Fiyatlarını Öğrenin

Farilya Asia

Farilya Asia Fiyatlarını Öğrenin

Cebeci Residence Pendik

Cebeci Residence Pendik Fiyatlarını Öğrenin

AND Pastel

AND Pastel Fiyatlarını Öğrenin

Metrohome Suites

Metrohome Suites Fiyatlarını Öğrenin

Beyaz Yakalılar İçin Önerebileceğimiz Ankara Projeleri

Beyaz Yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri arasında Ankara’da da çok fazla seçenek var. Sosyal donatıları ve diğer olanakları da göz önünde bulundurduğumuz listede şimdilik 6 proje yer alıyor. Diğer yandan fiyat olarak da oldukça uygun olduklarını söyleyebiliriz. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

One Tower Diplomatique

One Tower Diplomatique Fiyatlarını Öğrenin

SANTRA

SANTRA Fiyatlarını Öğrenin

Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu Fiyatlarını Öğrenin

Meydan Eryaman

Meydan Eryaman Fiyatlarını Öğrenin

Beysu Evleri

Beysu Evleri Fiyatlarını Öğrenin

Meva Şehir

Meva Şehir Fiyatlarını Öğrenin

Beyaz Yakalılar İçin Önerebileceğimiz İzmir Projeleri

Beyaz yakalılar için önerebileceğimiz konut projeleri arasında İzmir’de şimdilik 2 proje yer alıyor. Oldukça prestijli olan bu projeleri mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Loca Ataşehir

Loca Ataşehir Fiyatlarını Öğrenin

Siena Garden Ulukent

Siena Garden Ulukent Fiyatlarını Öğrenin

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland