artas

970x250

artas 1.alt .320x100 1 2

Yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri

Konut dünyası, şehir hayatının ihtiyaçlarına göre şekillenen bir sektördür. Gelir seviyesine göre proje hazırlayan firmalar, konut projeleri kategorisinde ihtiyaca cevap vermeye çalışıyor. Ailenin yapısı ve gelir seviyesi, konut projesini şekillendiren seçenekler içerisinde yer alıyor. Bu yazımızda sizlerle yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri listesini paylaşacağız.

Yeni Evli Çiftler Nasıl Bir Ev Arıyor?

Düzenli maaş alan ve büroda hizmetli kategorisinde değerlendirilen beyaz yakalılar için konut projeleri, onların ihtiyacına göre hazırlanmaktadır. Çocuklu aileler için genellikle 3+1 ebeveyn banyolu projeler gündeme gelmektedir. Yeni evli çift kategorisinde ise 2+1 tercih ediliyor. Site içerisinde güvenlik, gelişmiş sosyal olanaklar, otopark seçenekleri, yeni evli çiftler için ilk sıradaki tercihlerdir. Güvenlik ve diğer masraflar için alınan aidat miktarı, gelire göre değerlendiriliyor. Konut projesinin iş yerine yakın olması da bu kategoride önemlidir.

Yeni Evli Çiftler İçin Projeler

Konut dünyasında yeni evlenenler için özel projeler hazırlanmaktadır. 2+1, güvenlikli ve uygun taksit seçenekleri, yeni evli çift kategorisinde dikkate alınan konulardır. Evliliğin ilk yıllarında ev sahibi olmak isteyenler için uygun fiyat seçenekleri, yeni evlilere özel hazırlanan projelerin genel özelliğini teşkil ediyor. Yeni evliler için ekonomik ve uzun vadeli taksit özelliğine sahip konut projeleri hazırlanıyor.

Hangi Sosyal İmkanlar Olmalı?

Bu projelerde oyun alanı, park alanı ve kamelya gibi özellikler ilk kategoride değerlendiriliyor. Sosyal alanlar, yüzme havuzu ve spor alanları, yeni evli çiftlerin tercihidir. Oda sayısı yeni evli çiftlerin pek dikkat ettiği bir özellik değil. Ancak  3+1 oda sayısı üstü özellikler, çocuklu aileler için değerlendiriliyor.

Yeni Evli Çiftler İçin Önerebileceğimiz Konut Projeleri

İşte yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri:

Yeni Evli Çiftler İçin Önerebileceğimiz İstanbul Projeleri

Yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri arasında İstanbul’da pek çok seçenek yer alıyor. Hem uygun fiyatlı hem de aradığınız sosyal donatıları içerisinde barındıran projeleri sizin için derledik. Bu projelerin fiyatları, konum başta olmak üzere pek çok parametreye göre değişiklik gösteriyor. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Afraze Kartal

Afraze Kartal fiyatlarını Öğrenin

Seven Four Life Acıbadem

Seven Four Life Acıbadem Fiyatlarını Öğrenin

Palm Marin

Palm Marin Fiyatlarını Öğrenin

Marina 24

Marina 24 Fiyatlarını Öğrenin

Renova Evleri

Renova Evleri Fiyatlarını Öğrenin

Tuzla Vista

Tuzla Vista Fiyatlarını Öğrenin

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Fiyatlarını Öğrenin

Elite Concept Fikirtepe

Elite Concept Fikirtepe Fiyatlarını Öğrenin

Tuzla Ambiyans

Tuzla Ambiyans Fiyatlarını Öğrenin

Farilya Asia

Farilya Asia Fiyatlarını Öğrenin

Cebeci Residence Pendik

Cebeci Residence Pendik Fiyatlarını Öğrenin

AND Pastel

AND Pastel Fiyatlarını Öğrenin

Metrohome Suites

Metrohome Suites Fiyatlarını Öğrenin

Yeni Evli Çiftler İçin Önerebileceğimiz Ankara Projeleri

Yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri arasında Ankara’da da çok fazla seçenek var. Sosyal donatıları ve diğer olanakları da göz önünde bulundurduğumuz listede şimdilik 6 proje yer alıyor. Diğer yandan fiyat olarakta oldukça uygun olduklarını söyleyebiliriz. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

One Tower Diplomatique

One Tower Diplomatique Fiyatlarını Öğrenin

SANTRA

SANTRA Fiyatlarını Öğrenin

Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu Fiyatlarını Öğrenin

Meydan Eryaman

Meydan Eryaman Fiyatlarını Öğrenin

Beysu Evleri

Beysu Evleri Fiyatlarını Öğrenin

Meva Şehir

Meva Şehir Fiyatlarını Öğrenin

Yeni Evli Çiftler İçin Önerebileceğimiz İzmir Projeleri

Yeni evli çiftler için önerebileceğimiz konut projeleri arasında İzmir’de şimdilik 2 proje yer alıyor. Oldukça prestijli olan bu projeleri mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz. Proje adının altında yer alan görsellere tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilir ve form doldurarak proje yetkililerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Loca Ataşehir

Loca Ataşehir Fiyatlarını Öğrenin

Siena Garden Ulukent

Siena Garden Ulukent Fiyatlarını Öğrenin

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland