Çankaya’da satın alabileceğiniz 5 harika konut projesi

Çankaya, Ankara'nın nabzının attığı ilçelerin başında geliyor. Özellikle yüksek gelir gurubuna hitap eden konut projelerinin bir yenisi her gün ilçede boy gösteriyor. Çankaya, şehrin nezih merkezlerinden biri olması nedeni ile konut satın almak isteyenler açısından talep görüyor.

Farklı özelliklere sahip Çankaya konut projeleri, ev sahibi olmak isteyenler kadar yatırım yapmak isteyenlerin yakın markajındadır.

Çankaya Konut Fiyatları

Lüks çehresi ile öne çıkan Çankaya’da konut fiyatlarının oldukça geniş bir aralıkta olduğunu görebilirsiniz. Beykent, Bilkent, Bahçelievler ve Emek gibi semtlerde yüksek fiyatlı Çankaya konut projeleri bulunuyor. Son yılların gözdesi olan Oran’da ise zengin seçenekler mevcut. Bu seçeneklerin fazla olması fiyat farkını da beraberinde getiriyor.

Konut projelerinde ortaya çıkan fiyat farklılıkları genellikle projenin konut sahibine sağladığı avantajlardır. 24 saat boyu güvenlik hizmeti artık tüm Ankara konut projeleri kapsamında verilen hizmetlerden biridir. Projelerdeki fark ise bu noktadan itibaren başlıyor. Peki, Fiyatı etkileyen diğer kriterler nelerdir?

  • Konutun yapımında kullanılan malzemenin kalitesi,
  • Konut tipi ve metrekare farkı,
  • Sosyal donatlar, havuz, sauna, spor salonu, AVM, cafe, restoran

Tüm bunlar projede fiyat farkını belirleyen kriterler arasında sayılabilir. Özellikle kişiye özel uygun ödeme planları herkesin ev sahibi olmasına imkan veriyor.

Neden Çankaya’dan Konut Satın Almalısınız?

Çankaya, Ankara konut projeleri değerlendirildiğinde pek çok avantaja sahiptir. Özellikle huzurlu ve sakin bir şehirleşmenin merkezi olması bakımından önemli bir ilçedir.

  • Yüksek talep gören Çankaya’da ev sahibi olanlar geleceğe yönelik de yatırım yapmış oluyor.
  • Kısa sürede kendini amorti etme kabiliyetine sahip konutlar değerini her dönem koruyor.
  • Metro, otobüs ve dolmuş gibi pek çok ulaşım imkanı bulunuyor.
  • Kısa süre içerisinde şehir merkezine olarak bilinen Kızılay ve Ulus’a ulaşmak mümkündür.

Trafik stresi ve şehir kalabalığından uzak yaşam sürmek isteyenler için Çankaya mutlaka değerlendirilmesi gereken noktalardan biridir. Aile konseptinin bir adım öne çıktığı projelerde 2+1 ve 3+1 gibi seçeneklerin yanı sıra 5+1 alternatifleri de bulunuyor. Ayrıca bekar ya da öğrenciler için 1+1 ve stüdyo daire olanakları Çankaya konut projelerinde yer alan seçeneklerden biridir.

Çankaya Konut Projeleri

Bu yazımızda sizlerle Çankaya’da hem yatırım hem de oturumluk konut projelerini paylaşacağız.. Aşağıdaki listede Çankaya konut projeleri arasında özenle seçilmiş seçenekler göreceksiniz. Dilerseniz projenin altındaki görsele tıklayarak projeyi inceleyebilir ve form doldurarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İşte sizin için derlediğimiz Ankara Çankaya konut projeleri listesi:

Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu Fiyatlarını Öğrenin

Beysu Evleri

Beysu Evleri Fiyatlarını Öğrenin

SANTRA

SANTRA Fiyatlarını Öğrenin

Dora Suites Beytepe

Dora Suites Beytepe Fiyatlarını Öğrenin

One Tower Diplomatique

One Tower Diplomatique Fiyatlarını Öğrenin

KAYNAK: Hürriyet Emlak Projeland